Søg

Foley ACCU-Pro 673

Verdens hurtigste og mest brugervenlige underknivs sliber!

 • Hurtig vinkelopsætning uden behov for genjustering
 • Brugervenligt kontrolpanel
 • Innovativt monteringssystem til underknive
 • Beskyttelse af operatøren

Yderligere information

Beskrivelse

Klippekvalitet og ydeevne for dit udstyr er prioritet nummer et. Derfor har Foley konstrueret den brugervenlige ACCU-Pro 673 underknivssliber!

Hurtig vinkelopsætning uden behov for genjustering 

Accu-Pro 673 giver gentagelsesnøjagtighed uden behov for genjustering. Sliberens “Angle Stop” skal blot indstilles én gang, og 673 sliber den samme vinkel igen og igen. Skiftet fra at slibe front vinkel til top vinkel kræver blot et tryk på en knap, hvorefter Tool Baren roterer positionen.

Brugervenligt kontrolpanel

Accu-Pro 673 er udstyret med et præcisionshåndtag, der let kører slibestenen tættere på underkniven, mens det automatisk krydser frem og tilbage over underkniven. Foley’s 673 automatiserer yderligere processen ved at køre et af de forudindstillede programmer for automatisk at starte sliberen, krydse slibehovedet, indstille slibehovedet og stoppe slibeprocessen.

Innovativt monteringssystem til underknive 

Systemet bruger kraftige elektromagneter til at holde underknivs bjælken på plads og “Positive Gauge Stop” gør opsætningen hurtig og enkel. Du kan slibe alle underknive og opsætninger uden yderligere værktøj!

Beskyttelse af operatøren

Accu-Pro 673 er udstyret med et robust sikkerhedsskjold af plexiglas, der beskytter operatøren mod gnister, sprøjt af kølervæske mm. der dannes under slibningen. Sliberens “Interlocking Switch” forhindrer operatøren i at anvende maskinen, før låget er lukket korrekt. Den supplerende strømforsyning beskytter operatøren i tilfælde af strømafbrydelse, opretholder strøm til elektromagneterne og holder underknivs bjælken på plads.

Brochure

Download(740 KB)

Foley - ACCU-Pro 673 - Brochure

Tilbehør og lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

 • Foley ACCU-Master 653 - Slibemaskine - Varebillede

  Foley ACCU-Master 653

  Læs mere
 • Foley ACCU-Pro 633

  Læs mere

Kontakt os og få alt at vide om produktet!

Tag direkte kontakt til vores Salgs- & Produktspecialist Lars Frederiksen

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen