Søg


Attraktive finansieringsmuligheder med 0% i rente

 

Vi er gået sammen med Leasing Fyn Bank A/S om at tilbyde attraktive og fleksible finansieringsmuligheder i forbindelse med maskinkøb. Formålet er at give nogle forskellige finansieringsmodeller designet til at støtte vores kunder i 2020-2021 og fremadrettet.

 

Leasingaftalen skræddersyes efter kundens behov med afsæt i en af fire fleksible finansieringsmodeller. Således har kunden selv stor indflydelse og kan tilpasse finansieringen af deres nye maskiner fuldstændig til deres behov. Denne mulighed gælder selvfølgelig for hele vores produktportefølje som inkluderer maskiner og udstyr fra TORO, SISIS, Foley, Kubota, Dennis, og GreenTek Solutions.

 

Fleksible muligheder med 0% i rente

 

De fleksible løsninger er navngivet ”fleks-fin” og er alle med 0% i rente! Som udgangspunkt tilbydes disse fire fleksible finansieringsmuligheder:

 

Et skiftende marked kræver nye muligheder

Tiltaget sker som følge af to instanser; Covid-19 samt nye miljøkrav pr. 1 januar 2021. De nye miljøkrav medfører at ”Tier-IV” erstattes med ”Tier-V” hvilket betyder yderligere stramning og reduktion af den tilladte mængde CO2-udledning for motorer over 25HK. Kravet gælder alle motorer i alle brancher og som følge heraf vil alle maskiner med en motor over 25 HK, alt andet lige, således stige i pris.

Covid-19 har haft en enorm påvirkning på virksomheders cashflow, samfundet, individet og dagligdagen men, et element står forsat upåvirket: naturen. Græsset vokser uagtet Covid-19 som det plejer og golfklubber, anlægsgartnere samt alle andre faggrupper indenfor den grønne sektor har forsat behov for maskiner der leverer et sublimt resultat.

Det er netop dette kompleks vi, i samarbejde med Leasing Fyn, forsøger at imødekomme med de nye fleksible finansieringsaftaler. Med disse finansieringsmuligheder til rådighed, kan kunderne købe højkvalitetsmaskiner og sikre deres golfbaner, parker, fodboldbaner eller boligområder er vedligeholdt optimalt og derved holde deres kunder glade.

 

Tag direkte kontakt til en af vores salgs- og produktspecialiser; Lars for golf på 4016 9200 eller Brian for grounds på 4016 9211, og hør nærmere om maskiner og udstyr der passer til dig.
Eller tag kontakt til Leasing Fyns’ finansieringskonsulent Jan på 23 21 35 61 og hør nærmere om dine finansieringsmuligheder.

 

* 0% i rente gælder fra leveringen til leasingperioden starter.

** Gælder ikke ved leasingfinansiering. 

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen