Nyheder

Her finder du alle vores nyheder & blogindlæg der indeholder lærerigt læsestof samt gode tips & tricks.
God læselyst!

HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER DIREKTE FRA TORO

Nu er det endnu lettere at holde dig opdateret på nyheder fra Toro. 

Toro Advantage Golf finder du nyheder og informationer relevante for alle der har med maskinparken at gøre.

Hvad end du er beslutningstageren ang. maskininvesteringer, chefgreenkeeper, greenkeeper eller assistent, er der masser af interessant læsning at finde.

Klik her for at komme til siden.

Derfor skal du vælge Air2G2

This Air2G2 is a game changer! It does everything that an aerating machine should do and more – breaks up compaction, gets air into the soil and help strengthens roots. And the bonus is it does it with no down time on your greens and saves money regarding dressing as there is no need till fill holes.

Læs mere »
RECO eTrac - Nyhedsbillede

Har du hørt om RECO eTrac?

RECO eTrac er udviklet med fokus på høj kapacitet, et kraftigt batteri, alsidighed, komfort, manøvredygtighed og nul emission. Den kvikke og kompakte maskine kan anvendes året rundt.

Læs mere »
greenkeeper_paa_toro_etriflex_3370_artikel_billede

Maskinen der vælges 9 uf af 10 gange

”efter 2 sæsoner og 800 timer på tælleren kan jeg stadig klippe hele anlæggets greens to gange, som svarer til ca. 6 timers klipning, uden en opladning. Vi er utrolig glade for den og jeg kan varmt anbefale den til alle mine kollegaer”

Læs mere »
Artikel_billede

CO2 venlig maskinpark

”5010-H’eren bruger forbløffende lidt brændstof. På de 5 år jeg har haft den, har jeg oplevet en brændstofbesparelse på 25-30%, kontra de 5 år jeg har haft noget andet maskineri”

Læs mere »
billlede til artikel

Et skridt i en grønnere retning

Passebækgård Golf Klub har en drøm om, at være den første klub med en greenkeepergård der kører på ren el. Desværre brød det første forsøg på at realisere denne drøm i brand – bogstaveligt talt – heldigvis uden nogen personskader!

Nu har klubben besluttet sig for igen at investere i en 100% eldrevet greensklipper – dog fra en anden producent og leverandør. Derfor har Passebækgård golfklub har nu sat sin lid til Toro og Reesink Turfcare

Læs mere »

Undgå svindel på brugt markedet

Golf branchen har i flere tilfælde været udsat for svindel med brugte maskiner købt gennem udenlandske forhandlere. Det er i en kedelig tendens der er begyndt at sprede sig, som bør stoppes hurtigst muligt! Derfor

Læs mere »