Søg

Om os

Reesink Turfcare DK A/S er enedistributør af Toro i Danmark.

Vi tilbyder salg og service af maskiner og udstyr fra Toro, Gandy, SISIS, Dennis, Foley, Kubota, GreenTek, AIR2G2, Gandy og Nordic Plow til professionel græs- og kunstgræspleje.

Reesink Turfcare DK A/S

Siden 1966 har Svend Carlsen A/S, nu Reesink Turfcare DK A/S, været enedistributør af Toro i Danmark. Reesink Turfcare DK varetager Toros store produktpanel af kvalitetsudstyr til professionel græspleje. Reesink Turfcare, beliggende i Odense, tilbyder en bred vifte af brands, der alle er kendetegnet ved exceptionel høj standard. Vi tilbyder rådgivning, salg og service af disse markedsledende produkter.

Vi stræber efter at tilbyde vores kunder produkter i høj kvalitet derfor, har vi samlet alle de stærkeste brands i vores sortiment. Således finder du produkter fra Foley CompanyToro Company, Gandy, SISIS, Dennis, GreenTek og Nordic Plow hos os.

Enedistributør af Toro i Danmark

Siden 1914 har Toro udviklet banebrydende produkter af høj kvalitet, som er uden sammenligning indenfor markedet for vedligeholdelse af golfbaner, idrætsparker, grønne anlæg og områder. Dette inkluderer ligeledes vanding af disse arealer.

Toros produkter er lige så forskellige som kundekredsen. I den ene ende finder du anlægsgartnere, groundsmen og greenkeepere – og modsat er der privatforbrugere og godsejere. Vi tilbyder således salg og service til såvel det private som det professionelle segment.

Historien om Reesink Turfcare DK A/S

År 1947

Svend Carlsen starter et værksted for reperation samt salg af brugte biler. Virksomheden bliver døbt SC Svend Carlsen A/S.

År 1966

Svend Carlsens søn, Søren Carlsen, kommer “hjem” til SC Svend Carlsen A/S. Søren Carlsen optager i 1966 samarbejdet med Toro, som derefter bliver omdrejningspunktet i virksomheden.

År 2010

SC Svend Carlsen A/S opkøbes af Lely Holding og skifter navn til Lely Turfcare DK A/S. Søren Carlsen overlader efter 44 år virksomheden til Carsten Brandt, der overtager rollen som adm. direktør.

År 2016

Lely Turfcare DK A/S bliver til Reesink Turfcare DK A/S

Priser

Fra da virksomheden hed SC Svend Carlsen A/S til nutidens Reesink Turfcare DK A/S, har vi modtaget følgende priser for det arbejde, som vi har leveret overfor vores leverandører og kunder.

Distributør for The Foley Company

Udover Toro, varetager Reesink Turfcare DK også The Foley Company‘s produkter. Foley Company sætter standarden indenfor slibning både hvad angår kvalitet og holdbarhed. Slibere fra The Foley Company kan slibe alle typer klippeled i henhold til den enkelte producents anbefalinger.

The Foley Company tilbyder maskiner, der både kan rund- og gradslibe, hvilket er den fremgangsmåde, som The Toro Company anbefaler. Maskinerne leveres i flere forskellige modeller med forskellig automatiseringsgrad – alt efter hvilket budget og behov brugeren har. Sliberne er desuden meget simple at indstille og sikrer det perfekte klip hele sæsonen.

Enedistributør af Air2G2

Siden 2010 har Air2G2 specialiseret sig i at lave højkvalitets produkter til luftning af græs, hvilket har skabt forbedring i jordprofilen, græsvæksten og den generelle sundhed af plæner verden over. Med en Air2G2 maskine sikres et minimalt vandforbrug og giver groundsmen og greenkeepere lave omkostninger, uden at gå på kompromis med resultatet.  

The Foley Company opkøbte i 2020 Air2G2. 

Air2G2 - Logo - Forside
Gandy Logo

Enedistributør af Gandy

Siden 1930’erne har det familieejede Gandy været en pålidelig leverandør af profesionelle græsplejeprodukter til kunder verden over.  

Med deres konstante fokus på præcision og effektivitet har, det Owatonna, Minnesota baserede firma, udviklet nogle af de bedste såmaskiner markedet har at tilbyde. 

Enedistributør af SISIS

SISIS har i over 80 år designet og produceret en række af professionelt udstyr til groundcare ideelt til vedligeholdelse af både almindeligt og kunstigt græs. SISIS udstyr benyttes af flere berømte stadions rundt i verden, herunder diverse fodbold- og golfbaner samt kommuner, skoler og parker. Groundsmen, greenkeepere og anlægsgartnere anvender SISIS for at skabe de perfekte resultater.

SISIS er ensbetydende med exceptionelt driftsikkert og holdbart udstyr.

Distributør af GreenTek Solutions

GreenTek Solutions blev etableret i 1969 og har siden da specialiseret sig i udstyr til vedligeholdelse af golfbaner. GreenTek arbejder målrettet på at tilbyde innovative løsninger, der er overlegne i forhold til andre leverandører.

GreenTek tilbyder et stort udvalg af udstyr velegnet til såvel golfbaner som fodboldbaner og andre store og små sportsområder samt grønne områder. Som distributør af GreenTek i Danmark får du adgang til hele GreenTek’s produktsortiment gennem os.

Enedistributør af Dennis

Dennis er en britisk producent af innovativt græspleje udstyr. Siden deres første græsslåmaskine i 1922 har Dennis hjulpet groundsmen, greenkeepere og anlægsgartnere verden over, med at skabe den ultimative græsoverfalde og dermed det bedste førstehåndsindtryk muligt.

Dennis produkter er blevet brugt på verdenskendte stadions og blev bl.a. brugt til FIFA’s World Cup i Sydamerika i 2010. 

Nordic-Plow-Logo-Om os

Enedistributør af Nordic Plow

Nordic Plow startede i 2010 i West Chicago, Illinois på ideen “Why not let your vehicle do the work!” Med udgangspunkt i dette, har Nordic Plow udviklet produkter, der minimerer den fysiske anstrengelse i udfordrende opgaver. 

Holdet bag Nordic Plow bringer årtiers erfaring fra finans- og serviceindustrien. Service og tilfredshed er nøglerne til deres succes og virksomheden har igennem konstant forståelse for deres kunder udviklet nye og forbedrede produkter, der giver dig det bedste resultat muligt. 

Distrubtør af Reco eTrac

RECO eTrac blev grundlagt i 2021 i Holland.

RECO eTrac er udviklet til, at imødekomme den stigende efterspørgsel efter emissionsfrie maskiner til vedligeholdelse af vores landskaber. Royal Reesink-datterselskaberne, Jean Heybroek og Motrac Industries, er gået sammen for at imødekomme denne efterspørgsel og for at samle deres ekspertise.

Reesink Turfcare er medlem af

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen