Søg

Reservedele

Originale reservedele er specialdesignet til den specifikke maskine & udstyr. Du bør derfor anvende originale reservedele, når du udfører service og vedligehold, hvis du ønsker at bibeholde performance level og fordi, din maskine og udstyr fortjener det bedste. 

Vi tilbyder markedets bedste reservedelsforsyning med dag-til-dag levering

På Toro's Master PartsViewer finder du let varenummeret på de specialdesignet reservedele, der passer specifikt til din maskine.

Alt du skal gøre er, at indtaste maskines modelnummer i Toro Master PartsViewer hvorefter du har direkte adgang til Toro’s reservedels- og tilbehørstegninger. Således er det let og enkelt for dig, at finde varenummeret på de specialdesignet reservedele der passer specifikt til din maskine. 

Performance Parts - Brochure 23-24
2024 Performance Parts Catalog
Titan Tines Brochure - Forside Download
2024 Titan Tines Katalog
Titan® Tine Reference Chart

Videoguides til brug af TORO Master Partsviewer

Hvor sidder model- og serienummeret?

TORO Basis maskine

Find tilbehør med model- og serienummer

Find tilbehør uden model- og serienummer

TORO originale reservedele

Toro originale reservedele betyder mindre nedetid, mindre vedligeholdelse og mindre reparationstid, fordi de er skræddersyet til netop din maskines tekniske specifikationer.

Resultatet af at bruge originale dele er simpelt:

Over 23.000 reservedele ligger klar til dig med dag-til-dags levering

Reesink Turfcare har over 23.000 originale reservedele på vores lager i Odense, hvilket betyder at, vi kan levere din ordre fra dag-til-dag.

Foruden mindre nedetid og vedligeholdelse, længere levetid og lavere driftsomkostninger, sikrer brugen af Toro originale reservedele dig en maskine der bibeholder sin optimale funktionsevne og driftsikkerhed. Desuden øges maskines gensalgsværdi. 

Forsyningsgrad på 86% fra eget lager

Med en fillrate på 86% leverer vi således 86 ordre ud af 100 fra vores eget lager. 

Derudover understøttes vi af TORO’s reservedelsnetværk, der har en leveringstid på 24 timer fra det europæiske hovedlager, og 48 timer fra USA, hvorved vi har en forsyningsgrad på 98%.  

Hurtig forsendelse giver dig hurtig reparation

Bestil via mail på parts@reesinkturfcare.dk

Vi leverer over 5.000 reservedeles ordre om året fra eget lager, så du kan trygt stole på, at vi har præcis de dele, du har brug for, når du har brug for dem.

Vores hurtige reservedelslevering betyder for dig, at din maskine hurtigt kan blive repareret og komme ud på græsset igen, hvor den hører til.
Dine reservedele sendes sikkert afsted til dig med Danske Fragtmænd eller PostNord  Danmark. 

https://reesinkturfcare.dk/reservedele/

Kontakt os og få alt at vide om reservedelene

Tag kontakt direkte til vores medarbejdere, eller på +45 66 10 92 00
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen