Søg

Job & Karriere

hos Reesink Turfcare DK A/S

Drømmer du om en karriere i en international koncern med fokus på det danske marked?
Så finder du måske din næste udfordring hos os.

Bliv en del af en markedsledende virksomhed

Vi er markedsledende B2B leverandør af maskiner og udstyr til professionel græspleje. Vi henvender os til et bredt kundesegment som b.la. omfatter golfklubber, kommuner, sportsanlæg og anlægsgartnere over alt i Danmark. Vores produktportefølje er bred og består af branchens premium brands som Toro, Foley, SISIS, Greentek, Nordic Plow, Kubota, Gandy og Air2G2. Hos os vil du opleve et godt arbejdsmiljø med kompetente kollegaer samt et højt fokus på professionel og personlig udvikling.

En del af Royal Reesink koncernen

Vi er ejet af Royal Reesink koncernen, som har hovedkontor i Holland. Royal Reesink er markedsledende indenfor international distribution og service af kvalitetsmaskiner og udstyr til landbrug, have/park, logistik- og lagerløsninger samt entreprenørmaskiner. Det 234 år gamle hollandske selskab er en stærk international koncern med 36 datterselskaber over hele verden, der beskæftiger 2500 medarbejdere og omsætter for 7,5 milliarder DKK.

Ledige stillinger

Vi har pt. ingen ledige stillinger.

Har du talent?

Vi er altid på udkig efter nye talenter, og du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og dit CV, hvis du ønsker et job hos os.

Har du spørgsmål til os kan du henvende dig via

Vi glæder os til at høre fra dig!

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen