Job & Karriere

hos Reesink Turfcare DK A/S

Drømmer du om en karriere i en international koncern med fokus på det danske marked? Så finder du måske din næste udfordring her hos Reesink Turfcare DK.

Vi er medlem af Royal Reesink koncernen der beskæftiger ca. 2.100 medarbejdere på verdensplan, hvoraf 14 er ansat i Reesink Turfcare DK.

 

Hos os vil du opleve et godt arbejdsmiljø med kompetente kollegaer samt et højt fokus på professionel og personlig udvikling.

 

Nedenstående finder du vores ledige stillinger

Ledige stillinger

Jobopslag: Salgs- og produktspecialist 

Har du svært ved at sidde stille, og motiveres du af resultater?  Vil du gerne udnytte dit potentiale, og har du energi, lyst og ambitioner om, at være med til at gøre en markant forskel i en markedsledende virksomhed og leverandør til de danske golfbaner?

Reesink Turfcare repræsenterer i dag nogle af de mest kendte og efterspurgte brands på det danske marked. Personen vi søger, skal være helhjertet, kommerciel til benet og den drivende kraft i salgsafdelingen. Det er en særdeles operationel og udadvendt person, der nyder kundekontakten, og forstår at resultaterne skabes ude hos kunden og ikke på kontoret.

 

Salgs- & produktspecialist
Som salgs- & produktspecialist er din opgave opsøgende løsningsorienteret salg, med udgangspunkt i kundens situation og behov. Det bliver ligeledes din opgave, at fastholde og videreudvikle samarbejdet med en væsentlig eksisterende kundebase ved rådgivning og udvikling af relationer gennem en bundsolid tillidsvækkende optræden.

 

Det bliver også din opgave at fastholde vores unikke kundeorientering i tæt samarbejde med dine kollegaer i vores eftermarkedsafdeling.

 

Din profil
Du har en relevant kommerciel og måske en teknisk uddannelse eller anden baggrund, der muliggør sparring inden for virksomhedens forretningsområde. Den ideelle kandidat har erfaring fra branchen, relaterede virksomheder eller branchens kunder. Du har gerne arbejdet med salg inden for auto, landbrug, entreprenørmateriel, ”den grønne sektor” eller lignende. Det er vigtigt for at få succes i stillingen, at man er tæt på udviklingen i området og forstår at tage de nødvendige initiativer. Markedet er i dag stærkt konkurrencepræget og stiller krav til virksomheden om hele tiden at være i bevægelse.

 

Din person
Som person har du en meget positiv tilgang til opgaverne og du kan hele tiden se muligheder frem for begrænsninger. Hertil følger at du besidder et stort drive og opfatter kundefokus og hastighed som en helt naturlig del af service. Du er mønsterbryder, nytænkende og ”sulten” på resultater. Fremfor alt er du en talentfuld og tillidsvækkende sælger.

 

Reesink Turfcare DK A/S tilbyder dig
et spændende, udviklende og selvstændigt job, med store unikke muligheder, for at præge retningen og skabe forandringer i dit ansvarsområde og for virksomheden i helhed. Vi tilbyder en organisation fyldt med uvurderlig viden, og i hverdagen har du altid international backup både på kontoret og hos kunden. Vi tilbyder dig en karriereudvikling, der er præget af den lille virksomheds overskuelighed samt den internationale koncerns strukturer og viden.

 

Upload din ansøgning nu
Eventuelle spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til CEO Jørgen Keinicke, ”KEINICKE mennesker/udvikling/ledelse” på telefon 87 52 70 50. Ansøgningsfrist: 26. april 2020.
Ansøg via knappen i bunden af dette link: https://keinicke.com/ledige-stillinger/?hr=show-job%2F56273%26locale%3Dda_DK

 

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt i forhold til klienten, indtil andet aftales.

Da vi er altid på udkig efter nye talenter,

er du velkommen til at henvende dig, hvis du ønsker et job hos os.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvend dig pr. telefon eller send din ansøgning & CV via

+45 63 15 62 00

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017
Tilmeld nyhedsbrev