Søg

Foley ACCU-Master 653

Foley’s håndfri sliber

 • Slibning tager 2 minutter
 • Håndfri maskine giver dig muligheden for at løse andre opgaver samtidigt
 • Lokaliserer automatisk objektet

Yderligere information

Beskrivelse

Foley ACCU-Master 653 – Den ultimative slibeoplevelse

Klippekvalitet og ydeevne for dit udstyr er prioritet nummer et. Dette er grunden til, at Foley har konstrueret ACCU-Master 653 til at slibe, som du vil. Så om du vil lave et hurtigt “touch up” eller gøre dine blade så gode som ny, kan denne maskine håndtere det hurtigt og med høj kvalitet. Og med Foleys systemer får du den korrekte cylinderplacering, hver gang, uanset type og størrelse, så du altid er sikker på at opnå det perfekte resultat.

Gem dine indstillinger 

Foley ACCU-Master 653 kommer udstyret med mulighed for at gemme indstillinger for cylindershastighed og gradslibning for betydelige tidsbesparelser.

Rent og sikkert 

Denne slibemaskine er udstyret med en integreret støvsuger, som afholder dit arbejdsområde rent og nydeligt. Ydermere har ACCU-Pro 633 elektrisk låste døre og Lexan sikkerhedsglas for at beskytte operatør og tilskuere.

Ekstra udstyr kan tilkøbes

900 Power Lift – Med Foleys Power Lift kan du uden problemer løfte klippeled ind i slibemaskine. Der kan tilføjes et “worktable”, så liften også kan fungere som arbejdsplads.

Universal Electric Hoist – Med Foley elektriske hæve og sænke enhed kan du løfte op til 180 kg. klippeled med fjernstyring.

Attached Rear Lift Table – Kombiner din Power Lift med en stålplatform, der assisterer med at få klippeleddet op i den rette højde.

Specifikationer

Slibehjul

 • Spin 5″ x 1″ (127 mm x 25 mm) / Relief 5″ x 3/8″ (127 mm x 10 mm) / Spin 3.5″ x 1″ (89 mm x 25 mm) / Relief 3.5″ x 3/8″ (89 mm x 10 mm)

Vægt

 • 780 kg

Maskinkraft

 • 115v, 50/60 cyklus, én fase, 20 amp.

Produkt video

Brochure

Download(2 MB)

Foley ACCU-Master 653

Tilbehør og lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

Kontakt os og få alt at vide om produktet!

Tag direkte kontakt til vores Salgs- & Produktspecialist Lars Frederiksen

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen