Søg

Hvad er TORO Siteworks

Toro produkter til byggepladsen

TORO ønsker at være din pålidelige partner i alt, hvad der har med forbedring og udvikling af byggepladsområder at gøre. Derfor har TORO skabt Siteworks produktporteføljen, som er specielt designet til at imødekomme behovene i byggepladssegmentet.

Pålidelighed du kan stole på

Når deadlines skal overholdes, er det afgørende at have udstyr, du kan regne med. TORO Siteworks-maskinerne tilbyder den holdbarhed og pålidelighed, der kræves for at håndtere selv de mest barske forhold. Vores produkter sikrer, at dine operatører forbliver produktive og opfylder deres mål. Alt dette understøttes af enestående service og support fra Reesink Turfcare DK, som er dedikeret til at sikre, at du får det maksimale udbytte af dine maskiner og udstyr.

Et bredt udvalg til dine behov

TORO Siteworks produktporteføljen inkluderer maskiner i forskellige størrelser og med varierede kapaciteter, så du kan finde den perfekte løsning til dine specifikke behov. Vælg mellem benzin, diesel eller elektriske modeller for at sikre, at maskinen passer optimalt til din arbejdsplads’ krav.

I dette indlæg vil vi gennemgå udvalgte produkter fra Siteworks porteføljen. 

Toro - Dingo 1300 - Siteworks - In use

Nye elektriske muligheder

e2500 Ultra Buggy - Siteworks

Ultra Buggy e2500

Den nye Ultra Buggy e2500 sætter standarden for kompakte, elektriske motorbører. Med enestående driftstid og et kompakt design, er denne maskine både smidig og praktisk i brug. Elektrisk kraft betyder ingen udstødningsemissioner, hvilket gør Ultra Buggy e2500 ideel til brug i både indendørs og udendørs miljøer.

 • HyperCell™ batteriteknologi: Denne avancerede teknologi, udviklet af TORO, matcher kraften fra traditionelle benzinprodukter og leverer op til otte timers kontinuerlig drift.
 • Stor lastekapacitet: Med en lastekapacitet på 1.136 kg er Ultra Buggy e2500 i stand til at håndtere store mængder materiale effektivt.
 • Kompakt design: Med en bredde på kun 80,65 cm kan denne motorbør navigere let gennem smalle passager og trange arbejdsområder.
 • Robust byggekvalitet: Den tykke polyethylenbeholder er designet til at håndtere alle typer materialer, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og pålidelighed.
eDingo 500 - Siteworks

eDingo 500

Mød den første elektriske minilæsser fra TORO. Med TOROs egne HyperCell™ batterier leverer den nok batteri til en hel arbejdsdag (8 timer). eDingo har en bredde på blot 76,2 cm, så den kan transporteres igennem smalle åbninger. Og med det patenterede styresystem kan du kontrollere maskinen med én hånd.

 • HyperCell™ batteriteknologi: Denne teknologi sikrer, at eDingo 500 kan køre en hel arbejdsdag uden opladning, hvilket giver op til otte timers kontinuerlig drift.
 • Kompakt design: Med en bredde på kun 76,2 cm er eDingo 500 i stand til at passere gennem smalle åbninger og trange områder, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug.
 • Patenteret styresystem: Kontroller maskinen nemt og præcist med én hånd takket være det innovative styresystem.
 • Imponerende rækkevidde og løftekapacitet: Armen på eDingo 500 har en rækkevidde på 205,7 cm og en løftekapacitet på 233,5 kg, hvilket gør den alsidig og effektiv til en række opgaver.

Minilæssere

Dingo familien 

eDingo maskinen er blot en af mange forskellige Dingo enheder som TORO tilbyder. Fælles for alle Dingo maskiner leverer kraft hele dagen, enestående holdbarhed på byggepladsen og den kompakte transportkapacitet, som dit mandskab har brug for. Toro Dingo læssemaskiner tilbyder en betydelig produktivitetsforøgelse, hvilket gør dem til et ideelt alternativ til manuelt arbejde og andet jordflytningsudstyr, især på trange, svært tilgængelige steder.

Patenterede trækkontrolfunktioner gør disse maskiner lette at betjene, uanset dit erfaringsniveau. Vores fulde sortiment tilbyder nu flere valg end nogensinde før. Uanset om du foretrækker hjul eller bælter, benzin, diesel eller el-drift, radial-, vertikal- eller teleskoparme, eller specifikke redskaber, er der en Toro Dingo, der passer perfekt til dine behov.

For at få det meste ud af TOROs Dingo minilæssere, kan der tilkøbes forskelligt udstyr, så du kan løse forskellige opgaver. Læs mere om de mange muligheder på TOROs hjemmeside her.

Dingo - Siteworks - In use

Stubfræsere

Simpelt design

I modsætning til nogle stubfræsere er Toros design ikke overkompliceret. STX-modellerne har Dingo® TX-stil kontrol med to simple håndtag, der er lette at lære og bruge. Med bæltemodeller, der nemt kan køre over mudrede områder, Intelli-Sweep® for optimal skæreevne, og transporthastigheder på over 6 km/t (4 mph), er det den perfekte kombination for maksimal produktivitet. Og den let betjente SGR-13 styrestangs stubfræser forvandler stubbe til flis uden besvær.

Let udskiftning af tænder

Toro stubfræsere har hurtigt udskiftelige fræsetænder, der gør det muligt at rotere til en ny skærekant på få sekunder. Det innovative design gør, at tænderne skærer glat i stedet for at flosse, hvilket giver en hurtigere og mere effektiv skæring. Hver tand har tre skærekantet for maksimal holdbarhed, og tænderne kan udskiftes på tværs af hele Toro stubfræser-serien.

Stubfræser - In use - Siteworks

Kædegravere

Mere effektive og kraftfulde

Toro TRX walk-behind kædegravere er nu mere effektive og kraftfulde end nogensinde før. To nye modeller kombinerer den banebrydende manøvredygtighed, som TRX er kendt for, med endnu bedre ydeevne og servicevenlighed.

 • Avanceret Hydraulik og Strømlinede Kontroller: De forbedrede hydrauliksystemer og de strømlinede kontroller gør disse modeller nemmere at betjene, hvilket giver dig bedre kontrol og effektivitet i dine arbejdsopgaver.
 • Intelli-Trench® Teknologi: Denne innovative teknologi justerer automatisk den hydrauliske strøm, så kraften fordeles præcist, hvor der er behov for det, og dermed maksimeres produktiviteten.
 • Reduceret Vedligeholdelse: Med markant færre dele kræver de nye modeller mindre vedligeholdelse, hvilket sparer tid og penge i det lange løb.
Stubfræser - In use - Siteworks

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål. Så kontakt endelig Thomas Nielsen.

Siteworks

Brian Kjær

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen