Søg

Maskinen der vælges 9 ud af 10 gange

Den første fuldelektriske Toro eTriflex 3370 i Danmark blev leveret i Køge

For 1,5 år siden investerede Køge Golf Klub i Toros fuldelektriske greensklipper, Toro Greensmaster eTriflex 3370, uden at have haft den på prøve eller set den inden. Denne beslutning blev truffet på baggrund af stor tillid til leverandøren (Reesink Turfcare), producenten (Toro) og ønsket om at være ”first mover” – En beslutning der har vist sig at være tilliden værd!

”Det var lidt et sats, men jeg har så stor tillid til Reesink Turfcare og Toro’s kvalitet, service og standard at det egentlig ikke bekymrede mig”

”Jeg er fuldt ud tilfreds med maskinen, det må jeg sige! Den lever fuldstændig op til de forventninger vi havde, og mere til endda. Den har en enorm positiv effekt på vores mandskabspleje; arbejdet kan påbegyndes tidligere og vibrationerne i førerplatformen er reduceret markant - hvilket fuldender platformen, så den er endnu mere behagelig at bruge. Desuden kan man selv vælge om man vil kører med eller uden høreværn.”
Martin Thorsen
Chefgreenkeeper, Køge Golf Klub

Toro’s eTriflex 3370 er udstyret med et Lithium-ion batteri og er stort set vedligeholdelsesfri, da et service på denne maskine kun inkluderer et skift af 0,8 liter hjulmotorolie på de to hjulmotorer. Et sådant service finder sted ved 800 timer, som Køges eTriflex netop har rundet efter to sæsoner.

Toro eTriflex vælges 9 ud af 10 gange

”Gutterne er vildt begejstret for eTriflexen, og vælger den 9 ud af 10 gange, så på 1,5 år er det allerede den maskine der har kørt mest. Efter 2 sæsoner og 800 timer på tælleren kan jeg stadig klippe hele anlæggets greens to gange, som svarer til ca. 6 timers klipning, uden en opladning! Vi er utrolig glade for den og jeg kan varmt anbefale den til alle mine kollegaer”
Martin Thorsen
Chefgreenkeeper, Køge Golf Klub

Der hersker ingen tvivl om at, Køge Golf Klub fremadrettet ønsker at gå endnu mere over mod en 100% grøn maskinpark. Men, der er selvfølgelig også økonomien at tage højde for, trods de fordelagtige reduceringer i drifts- og vedligeholdelsesomkostninger.

Overraskende lille prisforskel

greenkeeper_paa_toro_etriflex_3370_artikel_billede
Foto: Palle Filbert på Toro eTrfiflex 3370

Lær meget mere om den fuldelktriske Greensmaster fra Toro her

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen