Søg

Køge Golf Klub's CO2 venlige maskinpark

Den alt ødelæggende brand blev starten på en grønnere maskinpark

I 2016 brændte hele Køge Golf Klubs maskinhal og dermed hele klubbens maskinflåde. Maskinflåden inkluderede maskiner fra flere forskellige producenter som nu skulle fornys. I samme ombæring satte klubben et øget fokus på at reducere greenkeepergårdens driftsomkostninger, øge deres arbejdsmiljø, skåne miljøet og reducerer støjgener.

For at opnå de nye målsætninger så chefgreenkeeper, Martin Thorsen, mod hybrid- og eldrevne maskiner da han skulle udarbejde sin maskininvesteringsplan.

Således blev hurtig service fra leverandøren og, et minimalt brændstofforbrug en del af det afgørende for investeringen i Toro Reelmaster 5010-H.

Lynhurtig at arbejde med

Foruden brændstofbesparelser, reducerer el- og hybridmaskiner også risikoen for lækage og hydraulikskader på græsset, hvilket også havde stor betydning for valget om at gå mod en grønnere maskinpark.
Herudover, er det også vigtigt for Martin og hans team at maskineriet er nemt at vedligeholde;

billede_til_artikel
Foto: Martin Thorsen på Toro Reelmaster 5010-H

Spillerne kræver de bedste forhold

Disse elementer er selvsagt vigtige for greenkeepernes arbejde, men vigtigst af alt, og det de bliver bedømt på, er kvaliteten af klippet. For klubbens medlemmer er det afgørende at, de har de bedste spilleforhold og her var Martin heller ikke i tvivl om resultatet mellem de afprøvede maskiner;

Dygtige folk og originale reservedele er "the key"

Martin understreger dog også at, det kræver nogle dygtige mekanikere for at holde det sublime cut Toro’s maskiner leverer.

Artikel_billede
Køge Golf Klub's maskinpark
billede_til_artikel
Køge Golf Klub's maskinpark
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen