Søg

TORO Reelmaster 3575-D

En effektiv letvægter med høj produktivitet! 

 • 20% lettere end tradionelle fairwayklippere 
 • Høj produktivitet og komfort 
 • Bagmonteret motor giver godt udsyn og sikrer optimal førerkomfort 

Yderligere information

Beskrivelse

TORO Reelmaster 3575 – En letvægter 

Denne Reelmaster 3575-D er en produktiv, effektiv og simpel fairway klipper, der er 20% lettere end traditionelle fairwayklippere. Maskinen har et 3-hjulet design med glatte dæk, der øger manøvrefærdighederne, hvilket øger produktiviteten og reducerer risikoen for skader på græsset. 

Høj produktivitet og komfort  

Med et standard 3-hjulstrukket kørersystem og en 3-cylindret Kubota® vandkølet 24,8 HK dieselmotor, er Reelmaster 3575 særdeles velegnet til at køre i bakket terræn – selv i vådt føre. TORO Reelmaster 3575-D byder således på exceptionel klippekvalitet og et aftercut appearance som tilfredsstiller selv de højeste krav. Førerplatformen og kontrolpanelet byder på høj komfort og funktionalitet samt joystick for start/stop og løft/sænk af klippeleddene. Der er meget let adgang til service og vedligeholdelse.

Yderst støjsvag

Reelmaster 3575-D har et støjsvagt design med lavt støjniveau på kun 84 dB(A). Derved bliver oplevelsen både bedre for føren og nærtstående spillere.

Udstyret med DPA Klippeled

DPA (Dual Precision Adjustment) klippeled tillader hurtig justering af underkniven i forhold til cylinderen. Det ekstra hårde stål, der er brugt til både cylinder og underkniv, garantere et skarpt klip, hvilket minimerer behovet for og hyppigheden af justeringer. DPA klippeled giver ydermere sundere græs.

Denne maskine fås også med 5 tommer klippeled (TORO Reelmaster 3555) 

Specifikationer

Standard funktioner omfatter timetæller, brændstofmåler, instrumentpanel med gløderørs- og ladeindikator lamper, advarselslys ved lavt olietryk, høj kølervæsketemperatur (sikkerhedsstop ved høj temperatur) og diagnosticerings lampe. Komplet med ROPS, servostyring hydrostatisk fremdrift, 28,3 liters brændstofkapacitet og arbejdslys.

Motor
 • 3-cylindret Kubota® vandkølet 24,8 HK dieselmotor 
Klippehastighed
 • 0-11,3 km/t
Transporthastighed
 • 0-16,1 km/t (frem) og 0-5,6 (bak) 
Klippebredde
 • 254 cm
Klippehøjde
 • 6-25 mm
Vægt
 • 1156 kg (m. 8-bladet klippeled)
Brændstofskapacitet
 • 28,3 liter

Brochure

Download(608 KB)

Reelmaster 3575-D Brochure

Kontakt os og få alt at vide om produktet!

Tag direkte kontakt til vores Salgs- & Produktspecialister

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen