Søg

TORO Multi Pro 1750

Kulminationen af hundredvis af timers indsigtsfuld kundeinput 

 • Større nøjagtighed og præcision med det helt nye spraysystem på Multi Pro®
 • Tankkapacitet på 662 liter 
 • 4-cylindret vandkølet Kubota benzinmotor på 25 HK 
 • Kontrol over bommen giver ekstra komfort 

Yderligere information

Beskrivelse

TORO Multi Pro 1750 – Innovativt spraysystem giver optimal ydelse

TORO Multi Pro 1750 anvender et avanceret sprøjtesystem som, kombineret med de banebrydende sprøjtekontroller og produktive køretøjsfunktioner, giver en yderst effektiv og nøjagtig sprøjtning. Hver dyse har 3 forskellige sprøjtefunktioner, således skal dysen blot drejes for at andet sprøjtemiddel kan anvendes. Multi Pro 1750 er ydermere udstyret med en meget let polyester tank med en kapacitet på 662 liter. Maskinen drive af en 4-cylindret vandkølet Kubota benzinmotor på 25 HK og er udstyret med hydraulisk styring.

Øget komfort 

Bommen (5,6 m.) har hydraulisk løft, en sikkerhedsfunktion samt affjedring, og bommene kan trækkes op og krydses for pladsbesparelse under transport og opbevaring – hvilket også øger komforten under transport. Bommen er bygget til at beskytte dyserne og det runde design sikre minimal skade på træer eller lign. hvis sammenstød skulle opstå. 1750 er udstyret med en meget let polyester tank med kapacitet på 662 liter, samt 18 liters rentvandstank vandtank, infocenter og Quick-Find consol.  

Stop alle steder

For at forhindre 1750 i at rulle baglæns, når den parkeres på en skråning, holder hill-start systemet køretøjet stilstående, mens føreren slipper koblingspedalen.

Konfigurer efter behov

En 1750 kan konfigureres med forskelligt udstyr, så det passer præcis til dine behov. F.eks. kan et “sonic boom kit” tilføjes, som automatisk kontrollere sprøjtehøjden i forhold til jorden. Se de forskellige muligheder her.

Specifikationer

Transporthastighed på 0-18,5 km/t (frem) og 0-4 km/t (bak) hvor sprøjtemængden tilpasses proportionelt efter kørselshastighed. Monteret med glatte Kenda K404 fordæk 20 x 10-10 og Kenda Turf dæk 24 x 13-12 bagdæk. Udstyret med ROPS som standard. 

Nozzles sælges separat. 

Motor
 • 2-cylindret vandkølet Kohler® benzinmotor, 25 HK
Transporthastighed
 • 0-18,5 km/t (frem) og 0-4 km/t (bak) 
Tankkapacitet
 • 662 liter
Sprøjtebredde
 • 560 cm
Vægt
 • 998 kg

Tilbehør

Brochure

Download()

Toro Multi Pro 1750

Tilbehør og lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

 • Toro - Multi Pro 5800 - Varebillede

  TORO Multi Pro 5800

  Læs mere

Kontakt os og få alt at vide om produktet!

Tag direkte kontakt til vores Salgs- & Produktspecialist Lars Frederiksen

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen