Søg

TORO Greensmaster 1021

Brugervenlig maskine med stor klippebredde 

 • Brugervenligt design og højt quality of cut 
 • 53,3 cm klippebredde
 • Lav vedligeholdelse giver lave omkostninger 

Yderligere information

Beskrivelse

Quality of cut er sikret med Greensmaster 1021 

Toro Greensmaster 1021 har redefineret begrebet quality of cut! Singleklipperen er specielt udviklet til arbejde i harmoni med føreren og skaber den perfekte green. Maskinens design er yderst brugervenligt og udviklet med henblik på at øge quality of cut. For at øge førerens komfort er denne maskine udstyret med et ergonomisk korrekt teleskophåndtag, således det let og enkelt kan tilpasses den enkelte førers højde, hvilket sikrer et ensartet og præcist klip. Alle manøvrekontroller er lige ved hånden, inkl. styringen af hjul og trækkraft. Maskinen er let at tilpasse til din specifikke bane, så du sikres det bedste resultat. Træktromlen er todelt med differentiale for bedre manøvrering. Denne kan ligeledes transformere din greensklipper til en teeklipper, blot ved at justere den til et højere klip. I små/skarpe sving er det muligt at sætte farten ned eller stoppe helt.

Lav vedligeholdelse giver lave omkostninger 

TORO Greensmaster 1021 tager vedligehold og service til et nyt niveau. Den er designet med henblik på minimalt vedligehold og høj produktivitet, hvilket reducerer dine omkostninger. Fx. tager det blot et par minutter at skifte klippeled. Gearkassen kan slås fra, hvilket gør det let at flytte maskinen under service/vedligehold og med det valgfrie innovative backlapping kit er det hurtigt og nemt at holde dine klippeled skarpe. 

Udstyr maskinen efter dine behov 

Greensmaster singleklippere fra TORO kan udstyres med en 8, 11 eller 14-blad edge series cylinder. Derudover kan en groomer tilføjes, så græsset bliver rejst, for det optimale klip.

For sikker transport af en singleklipper kan en trailer tilkøbes. Læs mere om den her. (Vælg mellem TransPro 80, 100 og 200)

Specifikationer

Motor
 • Honda® benzinmotor, 3,5 HK
Klippehastighed
 • 3,2-5,6 km/t 
Transporthastighed
 • 0-8,5 km/t 
Klippebredde
 • 53,3 cm
Kippehøjde
 • 1,5-8 mm (greens), 6-16 mm (tees) 
Vægt
 • 100 kg
Brændstofskapacitet
 • 2 liter

Produkt video

Brochure

Download(464 KB)

Greensmaster 1021 Brochure

Tilbehør og lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

Kontakt os og få alt at vide om produktet!

Tag direkte kontakt til vores Salgs- & Produktspecialist Lars Frederiksen

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen