Søg

GreenTek Flicker Brush

GreenTeks nye våben mod ormeskuddene

 • Ny patenteret børsteteknologi
 • 5,3 m arbejdsbredde
 • Kan foldes ind til 2,2 m til topdressing

Yderligere information

Beskrivelse

GreenTek Flicker Brush – Kom ormeskuddene til livs

Længe har ormeskud været et stort problem for greenkeepere, men GreenTek’s nye Flicker-Brush knuser problemet! Den nye patenterede Flicker-Brush er specielt designet til at løse problemet med ormeskud på fairways, og forbedre greenkeeperens produktivitet.

Banebrydende børsteteknologi

GreenTek’s revolutionerede børstedesign til græsoverflader er taget til et helt nyt niveau. Normalt kan børster have tendens til at til at udtvære ormeskuddene, når disse er fugtige, hvilket resulterer i brune og mudrede fairways. Flicker-Brush bruger en helt anden teknologi til at overvinde dette problem.

Børsterne i sig selv er kraftigere, længere og mindre tætte, så de passerer mellem græsstråene i stedet for at smøre ud over overfladen. De tre børsterammer kører alle på deres egne styrehjul, hvor børstehårsspidserne kun berører græstørven ganske let. Dette får børstehårene til at bøje lidt bagud og derefter energisk svirpe fremad gang-på-gang, mens børsten bevæger sig over græstørven. Denne hurtige ”flicker motion”, altså den svirpende bevægelse, kombineret med den ekstra børstehårslængde og tykkelse, frembringer en ”knustende/splintrende” virkning på ormeskuddene, som effektivt spredes uden at tvære dem ud over græssets overflade.

Enorm arbejdsbredde
Med en bredde på 5,3 meter er GreenTek Flicker-Brush også ideel til at fjerne dug. Og hydraulisk foldet ind til 2,2 meter, bliver børsten straks til en meget effektiv topdressing-børste. Denne all-round egenskab gør det til en fremragende investering, der både forbedrer baneforholdene og sparer tid og penge.

Specifikationer

Arbejdsbredde

 • 5,3 meter
 • 2,2 foldet sammen

Vægt

 • 385 kg

Traktor (påkrævet min.)

 • 35 hk+ med dobbeltvirkende spoleventil

Brochure

Download(608 KB)

Greentek - Flicker Brush - Brochure

Tilbehør og lignende produkter

Kontakt os og få alt at vide om produktet!

Tag direkte kontakt til vores Salgs- & Produktspecialister

  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen