Søg

Hos Reesink Turfcare tilbyder vi, at lave en serviceaftale som er skræddersyet til dine behov og din maskinpark. Læs mere om hvorfor dette måske kunne være interessant og give mening for dig. 

Hos Reesink Turfcare tilbyder vi, at lave en serviceaftale som er skræddersyet til dine behov og din maskinpark. Læs mere om hvorfor dette måske kunne være interessant og give mening for dig. 

Moderne værksted

På vores moderne værksted i Odense har vi alle redskaber og værktøjer til servicering, klargøring og reparationer af din maskine eller dit udstyr.
Vores erfarne teknikere bliver løbende uddannet af vores leverandører således at, de kan give dig den optimale service og vejledning.

På værkstedet anvender vi naturligvis kun originale reservedele og udstyr fra vores leverandører, fx anvender vi The Foley Company’s foretrukne sliber, ACCU-Pro 633, til slibning af klippeled mm. Derudover er vi en del af et internationalt netværk af teknikere, som alle arbejder på de samme maskiner og deler deres viden om hvad der virker på den enkelte maskiner. Derfor bliver arbejdet gjort hurtigere og med det bedst mulige resultat til følge. 

Skræddersyet serviceaftale

Din maskinpark er en stor investering, hvorfor det godt kan betale sig at passe godt på den, både her og nu, men også på længere sigt. Vi er eksperter i TORO’s produkter og kan hjælpe dig med at forlænge din maskines levetid – via korrekt service og vedligeholdelse.

Desuden er maskinens gensalgsværdi afhængig af hvordan maskinen er vedligeholdt igennem årene. Sørger du for at servicere maskinen korrekt og i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger, er der altså en markant højere gensalgsværdi at hente, når du sælger eller udskifter din maskine.

Vi har al den viden, information og erfaring du har behov for, for at sikre din maskinparks optimale ydeevne. Derfor tilbyder vi at skræddersy en serviceaftale specifikt til dine maskiner, ønsker og behov.

Landsdækkende mobil service

Vi tilbyder at servicere dine maskiner i vores eget værksted, men fortrækker du at vi bringer værkstedet til dig, er dette også muligt. Med vores moderne servicevogne, kan vi komme ud til dig og løse de opgaver du står med. 

Du undgår dermed at bruge dyrebar tid på transport og du undgår samtidig nedetid og unødvendige omkostninger. 

Danmark - Kort (Sort)
Serviceaftale med Eventyr Golf

Det er for alle golfbaner vigtigt at have en velfungerende maskinpark, og det gælder naturligvis også en meget aktiv golfbane som Odense Eventyr Golf. Nedetid koster på kvaliteten og bundlinjen, hvorimod planlagt service og maskinvedligeholdelse sikrer kvalitet på anlægget og påvirker driften positivt.

Hos Odense Eventyr Golf har klubben, og chefgreenkeeper Bendy Sørensen, en serviceaftale med Reesink Turfcare. Værkfører Bjarne Nielsen besøger Eventyr Golf en gang om ugen igennem hele sæsonen og i løbet af vinteren udføres service og klargøring på Reesink Turfcare’s eget værksted. Bjarne og Bendy aftaler løbende, hvad der skal laves og hver tirsdag kører Bjarne ud og løser de aftalte opgaver. Om aftalen siger Bendy:

”Uanset om du er en lille eller stor golfbane, kan du få rigtigt meget ud af en service aftale med Reesink Turfcare. Jeg kan i hvert fald stærkt anbefale vores løsning til alle golfbaner.”

Læs mere om denne unikke aftale i Dansk Metal her.

*Dette er blot en af mulighederne. Vi tilbyder serviceaftaler i forskellige omfang, så det passer præcis til dine behov. 

Reesink Turfcare - Serviceaftale - Servicevogn indefra

Få det meste ud af dine maskiner

Vi mener, at det er yderst vigtigt, at få så meget ud af din investering som muligt. Værkfører Bjarne Nielsen siger “Det er vigtigt for os, at de Toro maskiner, vi sælger til kunderne, kører så godt som vi lover at de gør, i mange år.” Så om du blot leder efter et årligt eftersyn, periodisk besøg af en tekniker eller en større pakke som Eventyr Golf, så kan vi hjælpe. 

Kontakt os endelig og så tager vi en snak om hvad vi kan gøre for dig og din maskinpark. 

Se hvad Bjarne bl.a. fokuserer på i forbindelse med service

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om vores serviceaftale. Så ring eller skriv til vores Eftermarkedschef Thomas Nielsen.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen