Søg

En gammel kending vender tilbage

 

Det er med stor fornøjelse at vi pr. 3. august 2020, kan byde Lars Frederiksen velkommen som vores nye sælger til golfklubberne!

Nogen vil muligvis genkende Lars, idet han tidligere har været ansat hos os, da vi gik under navnet SC Svend Carlsen A/S. Lars, var ansat i perioden 2002-2009 hvor han arbejdede med salg og marketing, hvorved han allerede har et indgående kendskab til vores produkter, organisation og vigtigst af alt – vores kunder!

Ny medarbejder

 

 

Siden 2009 og til nu har Lars arbejdet som kørende sælger og han har de sidste 5½ år, specialiseret sig i kunst- og hybridgræs hos NKI.

Vi har talt med Lars om hans forventninger til jobbet, og hvilken type sælger han anser sig selv for at være:

Jeg påtager mig sælger rollen fra et rådgivende- og konsulentmæssigt synspunkt. Jeg vægter meget højt at lytte til kunden og den enkeltes behov, og derefter finde den bedste løsning til netop den kunde. For mig er det vigtigt at kunne stå indenfor produktet og holde hvad man lover, og det ved jeg, at jeg kan med Reesink og Toro i ryggen. Jeg ved jo fra tidligere, at håndteringen af reservedele, servicering af en nedbrudt maskine eller lignende håndteres hurtigt, effektivt og med høj kvalitet. Derudover er Toro’s produkter de bedste på markedet, så jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og repræsentere dét” fortæller Lars.

Jeg har stadig de røde maskiner og enkelte produktlinjer i frisk erindring, men Toro udmærker sig jo ved at være innovative og konstant produktudvikle. Hvilket er super-fedt og noget jeg ser frem til, men det betyder også, at der er noget jeg skal have læst op på” tilføjer Lars, med et smil.

Udsigten til samarbejdet med en gammel kollega spreder allerede glæde blandt medarbejderne på Lunden 10.

”Lars er en kanon fyr at arbejde sammen med, og jeg ser frem til gøre det igen!” udtaler Benny Rasmussen, Teknisk rådgiver og reservedels sælger hos Reesink.

”Jeg glæder mig sindssygt meget og jeg kommer til at repræsentere ´the shit´ på golfbanerne, og det synes jeg er mega fedt! Jeg ser lidt en rød tråd i min salgskarrierer qua jeg også pt. tilbyder et af de bedste produkter på markedet, og dertil kommer at man skal arbejde for salget. Man skal være dygtigt til at formidle produktegenskaberne, så det tydeligt fremgår hvad kunden får for pengene. Det er udfordrende og det kan jeg godt lide!” afslutter Lars.

”Jeg ser meget frem til at få Lars med i vores lille team og jeg er sikker på, at han vil få stor succes ude hos vores kunder. Produkterne fra Toro er unikke og sælges ikke på pris, men på kvalitet, produktivitet, lave vedligeholdsomkostninger, lang levetid og god gensalgsværdi. Det forstår Lars og det er derfor vi har ansat ham i salgsjobbet” udtaler Carsten Brandt, CEO af Reesink Turfcare.

 

Du kan tage del i glæden allerede nu, ved at booke et møde med Lars i august eller fremadrettet, angående demo, nye investeringer eller blot for at hilse på. Alt du skal gøre er at give os et kald, så sørger vi for at skrive det i hans kalender, så han kommer forbi dig hurtigst muligt.

Er der andet du har brug for i mellemtiden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra reparationer, til demo samt investering i ny maskine eller reservedele.

 

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen