Søg

Med 3 indstillede maskiner vinder Reesink Turfcare en 2. plads i Maskinleverandørernes Innovationspris ved Have & Landskab 2023.

Med 3 indstillede maskiner vinder Reesink Turfcare en 2. plads i Maskinleverandørernes Innovationspris ved Have & Landskab 2023.

Til dette års Have og Landskab havde Reesink Turfcare DK indstillet 3 maskiner til maskinleverandørernes innovationspris. En pris som har til formål at udvælge 6 maskiner/redskaber, som har udmærket sig i branchen. 

Prisen er inddelt i to kategorier og med 28 tilmeldte maskiner var der i år rekordstor kamp om de 6 podiepladser. De indstillede maskiner fra Reesink Turfcare Dk var:

Toro Groundsmaster e3200 – Verdensnyhed 

Toro Z-Master Revolution – Verdensnyhed

TORO Workman UTX – Danmarknyhed 

Et ekspertpanel, sammensat af en kommuneansat groundsman og to anlægsgartnere, vurderede, at Z-Master Revolution gjorde sig fortjent til en 2. plads i kategorien SMÅ MASKINER. 

I vurderingen blev der lagt fokus på, at elektrisk fremdrift ikke længere vægtede højt, da den elektriske udvikling har været fremtrædende i flere år og ikke alene kan give en høj placering.

Dog blev Z-Master Revolution valgt til at være en 2. plads værdig, da den med en batteritid på 7+ timer opnår en imponerede effektivitet og klippekapacitet. Ydermere blev der lagt fokus på, at maskinen har en imponerede hastighed og kan levere et meget flot quality of cut under selv de højeste hastigheder. Og dette med den høje komfort som operatøren oplever, når vibrationerne er lave og støjen minimal.  

Lær mere om maskinerne

Du kan læse mere om innovationsprisen og de andre produkter der blev udvalgt af ekspertpanelet her.

Har du spørgsmål?

Sidder du inde med spørgsmål om de nye maskiner fra H&L. Så kontakt endelig Brian Kjær.

Salgs- og produktspecialist:

Brian Kjær

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen