Reesink Turfcare til Made in Denmark

Made In Denmark, en del af European Tour, er en af de største årlige golfturneringer i Danmark, hvilket kræver toppræstation af den golfbane, det bliver spillet på. I år blev den afholdt på Himmerland Golf & Spa Resort, og Reesink Turfcare havde æren af at være repræsenteret både igennem fire udlånte maskiner, samt serviceteknikeren Jannik Olsen.

Johnny Kristensen, chefgreenkeeper på Himmerland Golf & Spa Resort

"Det var så positivt at have Jannik med på holdet til Made in Denmark. Jeg vidste ikke så meget om ham på forhånd, men han var bare super social og arbejdsom, det var over al forventning. Vi ser frem til at have ham på Made in Denmark teamet igen næste år."

"Sådan en kæmpe turnering kræver ekstra meget transport af både personale og materialer, så vi havde virkelig ikke kunne undvære maskinerne fra Reesink Turfcare. Vi køber stort set kun vores maskiner fra Reesink Turfcare, så det ser jo klart bedst ud hvis alle vores maskiner er Toro."

Jannik Olsen, servicetekniker hos Reesink Turfcare

"Det var rigtigt spændende at arbejde sammen med så mange dygtige greenkeepere og mekanikere. Jeg var utroligt imponeret over den arbejdsgejst, jeg oplevede: greenkeeperne og mekanikerne var i fuld gang fra kl. 5 om morgenen uden at rynke på næsen trods regn og blæst, og med Johnny's enorme overblik gik det hele flydende. Og Himmerlands opsætning til turneringen skal også have stor ros, det var fedt at kunne stå inde for.

Min rolle var hovedsageligt at hjælpe mekanikerne med at sikre, at alle maskinerne var i tip-top stand hele tiden, og vi tre teknikere oplevede da heller ikke noget, vi ikke kunne klare."

De fire maskiner Reesink Turfcare sendte til Himmerland til udlån under turneringen var to fairwayklippere: den kraftfulde Toro Reelmaster 5010-H og den populære, trehjulede Toro Reelmaster 3575-D, samt to køretøjer Toro Workman HDX og Toro Workman MDX

reelmaster-5010-h
reelmaster-3555-3575
workman-hdx-
Workman MDX

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017
Tilmeld nyhedsbrev