Søg

Semiprof & Privat

Vil du holde havearbejdet simpelt og samtidig opnå et klipperesultat som en professionel? Så er du landet det rette sted!
Siden 1914 har Toro specialiseret sig i udviklingen af plæneklippere og arbejder ud fra en tradition om høj kvalitet, lang levetid og innovative funktioner, der gør din klippeoplevelse og pleje af din græsplæne lettere.
Vi kalder det THE POWER OF EASY

Gangmodeller

Klip som en professionel med Toros gangmodeller, og oplev hvor simpelt dit havearbejde kan udføres, ved brug af en plæneklipper der er udstyret med funktioner der passer til dit unikke behov.

Zeroturn klippere

Toro’s zeroturn maskiner er lynhurtige og fås med klippedæk i forskellige størrelser. Disse maskiner er kendetegnet ved en høj førerkomfort og op til 25% bedre driftsøkonomi end tilsvarende maskiner på markedet.

Søg og find dine nye Zeroturn klipper blandt:

Luftpude klippere

Toros luftpudeklippere svæver hen over jorden således at, du let kan klippe svært tilgængelige områder og giver et fremragende finish.

Håndholdt udstyr

Her finder du håndholdt el værktøj og tilbehør fra Toro. Disse maskiner byder på ekstrem høj effektivitet mens deres vægt er holdt i bund, så de er lette at anvende.

Har du brug for et samlet overblik over TORO’s mange produkter til hjemmet?

Så læs deres produktkatalog her!

Bestil en GRATIS demo af en maskine

Står du og overvejer, om din næste maskine skal være Toro, SISIS eller Foley? Så lad os hjælpe dig på vej. Vi fremviser med glæde netop den maskine, som du gør dig overvejelser omkring.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Kundeservice sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage

Skriv til os her

info@reesinkturfcare.dk

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen