Vi søger en økonomi- & regnskabsansvarlig!

Erfaren og fagligt stærk økonomi- & regnskabsansvarlig søges til markedsledende BtB virksomhed i Odense

Har du flere års erfaring fra minimum en lignende stilling – gerne fra en international virksomhed, og en uddannelsesmæssig baggrund, der matcher opgaven – så læs videre!

 

Som økonomi- og regnskabsansvarlig I Reesink Turfcare DK A/S bliver du del af en dansk virksomhed med internationalt ejerskab. Stillingen refererer til selskabets danske CEO. Du vil have daglig interaktion og tæt samarbejde med virksomhedens øvrige ansatte samt regelmæssig sparring og opfølgning med koncernens controllerfunktion baseret i Holland.

 

Du vil få ansvaret for alle selskabets bogholderiopgaver, vidt spændende fra daglige bogholderiopgaver til detaljeret og rettidig rapportering, både lokalt og på koncern niveau.

Opgaver – bl.a.:

 • Daglig bogføring og afstemninger
 • Bank, betalinger og afstemning
 • Fakturering
 • Kreditor og debitor opfølgning med personlig kontakt til begge grupper
 • Løn for både time- og funktionær ansatte i Visma’s lønsystem
 • Resultatopgørelser pr. måned, kvartal
 • Kontakt til revision, bank og leasingselskab
 • Forsikringer
 • SKAT og moms
 • Cashflow analyse
 • Budget og forecast
 • Processer og arbejdsgange
 • Årsafslutning og revision

 

Koncernsproget er engelsk, og det forventes, at du skriver og taler engelsk på højt niveau. Du har indgående erfaring med MS-Office pakken og gerne Navision ERP.

Som person
er du tillidsvækkende og pligtopfyldende, du bevarer overblikket i pressede situationer, er 100% hands-on, selvkørende og selvstændigt arbejdende i bogholderiet. Du er analytisk og struktureret i din opgaveløsning og har øje for optimeringsmuligheder i dit ansvarsområde.

Dine nye kollegaer vil byde dig velkommen i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med en flad organisatorisk struktur med korte beslutningsprocesser og godt humør, hvor vores blik dagligt er vendt mod både internationale samarbejdspartnere og vores danske kunder.

Upload din ansøgning nu
Eventuelle spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til CEO Jørgen Keinicke,
”KEINICKE mennesker/udvikling/ledelse” på telefon 87 52 70 50.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt i forhold til klienten, indtil andet aftales. Vi vil løbende se på indkomne ansøgninger og lukker stillingen med den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

 

Reesink Turfcare DK A/S - En del af Royal Reesink koncernen
Reesink Turfcare DK A/S er markedsledende B2B leverandør af maskiner og udstyr til professionel græspleje. Kundegruppen omfatter b.la. golfklubber, kommuner, sportsanlæg og anlægsgartnere over alt i Danmark. Produktportefølje er bred og består af branchens premium brands. Reesink Turfcare beskæftiger pt. 13 medarbejdere.

Reesink Turfcare DK A/S er ejet af Royal Reesink koncernen med hovedkontor i Holland. Royal Reesink er markedsledende indenfor international distribution og service af kvalitetsmaskiner og udstyr til landbrug, have/park, logistik- og lagerløsninger samt entreprenørmaskiner. Det 234 år gamle hollandske selskab er en stærk international koncern med 36 datterselskaber over hele verden der beskæftiger 2500 medarbejdere og omsætter for 7,5 milliarder DKK.

Koncernen vokser i Danmark b.la. med opkøb af Nicolajsen og Larsen A/S i første kvartal af 2021 samt igangværende opkøb af MI A/S.

 

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017
Tilmeld nyhedsbrev