Søg

Golf branchen har i flere tilfælde været udsat for svindel med brugte maskiner købt gennem udenlandske forhandlere. Det er i en kedelig tendens der er begyndt at sprede sig, som bør stoppes hurtigst muligt!
Derfor vil vi gerne opfordre alle der er på udkig efter en brugt Toro maskine, til at tage kontakt til os, uanset om du ønsker at handle gennem os eller en anden forhandler.

Vi vil gerne bistå dig med råd og vejledning, da vi som enedistributør af Toro i Danmark har adgang til de rette informationssystemer hvor vi kan tjekke, om de oplysninger maskinen giver, rent faktisk passer. Derved sikres du at, der fx ikke er svindlet med timetal!

Endvidere har vi, gennem vores netværk, adgang til mere end 500 brugte maskiner så vi kan også nemt hjælpe dig med at finde den rette maskine– og forsikre dig om at, den oplyste stand på maskinen er korrekt!

Du finder vores brugte maskiner her

Grøn Teknik har været forbi os til et interview om sagen, og forfattet denne artikel der helt sikkert er læseværdig! Artiklen finder du her

***** OPDATERING *****

KLUBBERNE KOMPENSERES!

Det grundige detektiv arbejde vi har udført for klubberne er blevet forlagt den tyske forhandler, som nu giver begge klubber kompensation for handlen!

Det glæder os at vi kunne være behjælpelige i denne affære og tag endelig fat i os, hvis du er i tvivl om dine brugte maskiners data!

Grøn teknik har forfattet en artikel om emnet – den finder du her

FRYGTES DET KUN ER TOPPEN AF ISBJERGET!

De omtalte svindelsager med brugte maskiner er måske kun toppen af isbjerget.. Det kan vi i hvert fald godt frygte…

Vi opfordrer derfor alle til at være opmærksomme når I køber brugte maskiner – vælg en forhandler I har tillid til! Og HUSK nu, at vi står til din rådighed hvis du har behov for hjælp i din brugt handel – også når du handler brugte Toro maskiner gennem en anden forhandler end os.

Lad os stå sammen og få stoppet svindel på brugt markedet NU! 🤝

Du kan læse den seneste artikel om emnet i Grøn Teknik her

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen