Søg

Jarl Tranekær, vinder af Toro Student of the Year 2016, har fået den fantastiske mulighed at blive inviteret tilbage til endnu et ophold på St. Andrews Links Trust, hvor han vil bo og arbejde på de berømte baner sammen med årets vinder af praktikken, Casper Eriksen, samt vinderen af den hollandske Toro Student of the Year.

”Jarl har, helt på linje med de andre Toro Student of the Year vindere, vi har sendt i praktik på St. Andrews, efterladt et godt indtryk af at højt fagligt niveau og selvstændighed, så det er ikke en overraskelse, at Jarl er inviteret tilbage i greenkeeeper teamet under Dunhill Links Championship,” fortæller Reesink Turfcare DK’s direktør Carsten Brandt.

Selv fortæller Jarl, at han er super glad for at få lov til at komme tilbage på The Old Course, og ser frem til at se den måde, de gør tingene på, fra en anden vinkel. ”Jeg overtog posten som chefgreenkeeper på Herning Golf Klub for kun tre uger siden, så det bliver en helt anden oplevelse at vende tilbage som chef i stedet for som elev,” fortæller Jarl. ”Det er jo nogle gode bekendtskaber, man gør sig på sådan et ophold, og jeg har da også holdt kontakten med en del af greenkeeperteamet på St. Andrews. Så jeg regner med at det bliver en noget mere afslappet oplevelse denne gang.”

Som Jarl beskriver det er det en stor anerkendelse at blive inviteret tilbage, og vi fra Reesink Turfcare DK ønsker ham stort tillykke og et rigtigt godt ophold.

Læs om Jarls første ophold HER

 


 

Gå aldrig glip af nyheder og kampagner!


    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen