Toro revolutionerer med et helt nyt køretøj

Toro Outcross 9060

NYHED! Kommer sommer 2018 – Outcross 9060 – “To do more with less”

Maskinen er revolutionerende og kan vise sig at være din hidtil bedste investering! Den kan erstatte to til tre køretøjer og traktorer, og stadig præstere mere. Den er både tidssparende, nem at manøvre og øger både fleksibiliteten og produktiviteten. Indstil maskinen for at sikre, at den præsterer præcis efter dine behov.

Outcross 9060 er en maskine, der kan bruges hele dagen, hver dag, hele året rundt – og endda til flere forskellige opgaver! Maskinen kan slå græs, sprede gødning, læsse sand, fragte en lastpalle med græstørv, topdressere, fjerne sne og is, blæse blade væk, beskære rødder, sprede frø, have en trailer på slæb og meget, meget mere. Og så er det endda hurtigt og nemt at skifte mellem forskelligt tilbehør. Der er altså penge at spare ved at operere med og vedligeholde én maskine i stedet for to-tre forskellige maskiner.

Alt i alt – få mere gjort med mindre:
– Stress
– Besvær
– Ressourcer
– Tid

Nysgerrig efter mere? Gå ikke glip af den korte produktvideo, der viser Outcross 9060 i nogle af de mange forskellige arbejdsopgaver. KLIK HER for at se videoen.

Brevbund - Reesink Turfcare DK
Bestil en Toro demo

Står du og overvejer, om din næste maskine skal være Toro? Så lad os hjælpe dig på vej. Vi fremviser med glæde netop den maskine, som du gør dig overvejelser omkring.

Bestil Demo

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017