Søg

TORO ProCore 648s kommer snart

Den legendariske prikker bliver nu endnu bedre

TORO ProCore 648 har i mange år været den markedsledende hurtigprikker og en klar favorit hos golfklubber og stadions verden over. Nu videreudvikler TORO på den legendariske model som forventes klar til demo allerede i efteråret 2022.

Den nye ProCore 648s kombinerer alt dét der gør ProCore 648 fantastisk, med 10 nye patenterede features, der forbedrer produktiviteten, brugervenligheden, øger ensartetheden og vigtigst af alt, forbedrer luftningsresultatet, og dermed giver græsset endnu sundere vækstbetingelser!

Den nye TORO ProCore 648s byder blandt andet på:

Nyt elektrisk Drive Control

Denne feature forbedrer ensartetheden i hulafstanden, uanset typen af tines, og om der luftes ujævnt og udfordrende terræn.

Med Drive Control mindskes venderadiussen på ProCore 648s samtidig med, at der kan drejes i højere fart og belastningen på forreste hjul er minimal.

Nyt Delayed Mode

Delayed Mode minimerer overfladeforstyrrelsen, så underlaget hurtigt er tilbage til spilbare forhold!

Delayed Mode overvåger konstant nøgleparametrene under arbejdet for, at sikre den maksimale prikkedybde fra første prik i underlaget. Hvilket også gør det lettere at undgå f.eks. sprinklere og andre installationer.

Al information lige ved fingerspidserne

Alle primære kontroller og informationer er lige ved operatørens fingerspidser i infocenteret.

I infocenteret kan operatøren indstille og gemme sine prikkeindstillinger, såvel prikkedybden som afstanden mellem tines eller hugpiberne. 

 

Re-design af operatørkonsollen

Det intuitive design og layout af operatørkonsollen gør det muligt at styre maskinen med én hånd fra begge sider af maskinen, mens operatøren bevæger sig fremad.

På ProCore 648s kan førerkonsollen ligeledes justeres og indstilles efter operatørens fysik.

Anvend eksisterende tilbehør

Desuden, er det værd at vide at hvis man allerede ejer en ProCore 648 passer alt det eksisterende tilbehør fra Procore 648 også til ProCore 648s!

Vi forventer at have en ProCore 648s hjemme og klar til demo i efteråret 2022.


Du kan booke din demo allerede nu ved at ringe på 6610 9200!

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen