Toro afslører revolutionerende robotteknologi!

Til dette års Golf Industry Show (GIS) løfter Toro sløret for b.la. to robot-prototyper af en Reelmaster, en Greensmaster samt introducerer autostyr til Multi Pro 5800 GeoLink sprøjte!

I over 20 år har Toro researchet og arbejdet på udviklingen af robotstyrede maskiner, og anstrengelserne har endelig båret frugt! Den lange research periode skyldes, at de påkrævede teknologier og omkostninger forbundet med udviklingen af sådanne maskiner, hidtil ikke har været tilfredsstillende målt i kundernes forventninger og Toros høje standarder. Men nylig og forsat udvikling indenfor robotteknologien gør det muligt at satse på videreudvikling af de selvkørende maskiner i fremtiden.

Industrien står overfor store udfordringer med hensyn til budget begrænsninger og en stigende mangel på arbejdskraft, hvilket Toro anerkender. Som markedsleder er Toro dedikeret til at komme med innovative og praktiske løsninger til deres kunder. Derfor har de sidste +20 års forskning og udvikling på robotmaskinerne også inkluderet en signifikant mængde input fra kunderne for at leverer de rette produkter, på rette tidspunkt og med rette formål.
Således har Toros dygtige og innovative teknikere brugt den viden, og har fokus på at re-designe de traditionelle Reelmasters og Greensmasters til selvkørende maskiner, hvor førerhuset er fjernet. I stedet er de udstyret blevet med højteknologiske styresystemer som er baseret på Toros GeoLink løsning.
Produktgruppen af robotmaskiner kaldes ”GeoLink Soultions Technologies” og er Toros svar på markedets udfordringer. De fremviste maskiner på GIS er eksempler på hvad Toro arbejder på at bringe til markedet i fremtiden; en robot der kan gøre op med tabt produktivitet og uoverensstemmende resultater, ved at udvikle maskiner der kan udføre jobbet tilfredsstillende hver gang.

Brugen af robotstyrede maskiner forbedrer produktiviteten på arbejdspladsen, da det intelligente styresystem frigør menneskelig arbejdskraft, der kan anvendes til andre opgaver mens maskinen klipper græsset. Derudover reducerer teknologien risikoen for overlap og dermed timeforbrug på maskinen, brændstofforbruget. Endvidere øges effektiviteten, giver et mere præcist klip og der kan vælges mellem et stort udvalg af klippemønstre. Robotterne klipper i en perfekt lige linje og er udstyret med en detektor således den kan undgå og kører udenom udfordringer på banen.
Idet maskinen er selvkørende, og derved kan transportere sig selv mellem klippeområderne, øges transporttiden således der spares tid derpå. Alle disse egenskaber kan give lidt mere luft i budgettet.

Hold derfor godt øje med os og Toro i fremtiden så du kan komme med på robotbølgen fra start! Du kan læse mere om produkterne fra Toro her.

 

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017
Tilmeld nyhedsbrev