Vinterkampagne 2017

Vinterkampagne 2017

TID TIL VINTERVEDLIGEHOLDELSE OG -KLARGØRING

Vinteren nærmer sig og det er igen tid til servicering og vinterklargøring af maskinparken. I den anledning er der i denne kampagne særdeles gode tilbud på vinterservicering og slibning.

HØJ FAGLIGHED GIVER DIREKTE RESULTATER I KLIPPET!

Reesink Turfcare DK har mange års erfaring med vinterservicering og slibning, så lad os klare arbejdet hurtigt og professionelt for jer og slip for besværet – oven i købet til tilbudspriser!

Med over 20 års teknikererfaring med servicering af Toro produkter og klippeled, så er I sikret høj teknisk faglighed og korrekt vejledning i forbindelse med en obligatorisk grundkontrol af led før slibning af cylindere i leddet. Evt. forslag til forbedringer, slid eller fejl på klippeleddene og tilhørende udstyr vil blive meldt tilbage til jer i forbindelse med slibning af cylindere i leddet hos Reesink Turfcare DK.

Så I får ikke blot en kvalitetsslibning, men også en høj faglighed når jeres cylindere i leddet bliver slebet hos Reesink Turfcare DK – alt for at optimere jeres klip.

Servicering - prisliste

– Køb nu, betal først d. 15. marts 2018! –

Kontakt vores service- og eftermarkedschef Thomas Nielsen på tlf.: +45 63 15 62 09 / [email protected]

Vi glæder os til at høre fra jer!

Bestil en Toro demo

Står du og overvejer, om din næste maskine skal være Toro? Så lad os hjælpe dig på vej. Vi fremviser med glæde netop den maskine, som du gør dig overvejelser omkring.

Bestil Demo

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017