Spar 15% på originale Toro remme og remskiver

Remme og remskiver

– SPAR 15% PÅ ORIGINALE TORO REMME OG REMSKIVER –
Beskyt din maskinpark – brug kun originale Toro reservedele!

Kun originale dele sikrer optimal drift og at din maskinpark kan holde mange år. Alle originale Toro-remme og remskiver er lavet af den højeste kvalitet og er grundigt testet for at sikre, at de fungerer under selv de sværeste driftsbetingelser og får din Toro-maskine til at præstere optimalt.

Vær altid på forkant og få vedligeholdt dine maskiner. Tjek dine maskiners remme for revner og brud for at undgå nedbrud på maskiner. En rem er ligesom en sikring, der er designet til at være det svage led. Remmene er designet til at springe for at undgå, at andre dyrere komponenter går i stykker, da det er betydeligt mere økonomisk at erstatte en rem fremfor mange andre komponenter.

Lige nu giver vi dig 15% rabat på alle originale Toro-remme og remskiver i perioden den 1. juli til d. 31. august 2017. Dermed kan du sikre dig remme og remskiver med lang levetid, høj produktivitet og præcision!

 

Kontakt vores reservedelsafdeling for bestilling eller mere information:
– Teknisk rådgiver Benny Rasmussen: +45 6315 6206 eller [email protected]
– Indkøbs og salgsassistent Mikael Lundsgaard: +45 6315 6205 eller [email protected]

Bestil en Toro demo

Står du og overvejer, om din næste maskine skal være Toro? Så lad os hjælpe dig på vej. Vi fremviser med glæde netop den maskine, som du gør dig overvejelser omkring.

Bestil Demo

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017