Kampagne + efterårstilbud

Kampagne + tilbud

– Lige nu! Store besparelser på originale Toro reservedele –
Beskyt din maskinpark – brug kun originale Toro reservedele!

Kun originale dele sikrer optimal drift og at din maskinpark kan holde mange år. Man kan sagtens finde dele, der stort set er identiske med Toros originale dele, men identisk udseende er ikke nødvendigvis lig med identisk præstation.

Kampagne

20% på pakdåser og lejer

 

Til og med d. 31. oktober 2017 kan du spare 20% på Toro pakdåser og lejer. Toros unikke pakdåser minimerer mængden af fremmedmateriale i din lejer, hvilket er med til at sikre længere holdbarhed af maskinen.

Det er testet og bevist, at Toros originale pakdåser arbejder på et lavere støjniveau – helt op til 30% mindre støj – mens de samtidig har helt op til 70% mere holdbarhed end konkurrerende dele.

Toros originale lejer holder til konstant højere hastighed og større lasteevne end konkurrerende dele, hvilket sikrer, at din maskine både fungerer bedre og holder længere.

Efterårstilbud

Tilbud på reservedelskit

 

Lige nu er der mange penge at spare på stabilisatorfjederkit til klippeled, og netop denne reservedel er en vigtig sliddel, der ikke må overses – sørg derfor for at få den skiftet i tide, for at sikre længere holdbarhed på maskinen.

Lige nu kan du spare 234,60 kr. i forhold til normalprisen!
*Tilbuddet gælder kun så længe laver haves.

Stabilisatorfjederkittet til klippeled passer til maskiner i Greenmaster 3400 Triflex serien – modelnr. 04520 og 04540.

Varenummer: 117-6842


Vær altid på forkant og få vedligeholdt dine maskiner, dermed kan du sikre dine maskine længere levetid, højere produktivitet og præcision!

Kontakt vores reservedelsafdeling for bestilling eller mere information:
– Teknisk rådgiver Benny Rasmussen: +45 6315 6206 eller [email protected]
– Indkøbs- og salgsassistent Mikael Lundsgaard: +45 6315 6205 eller [email protected]

Brevbund - Reesink Turfcare DK
Bestil en Toro demo

Står du og overvejer, om din næste maskine skal være Toro? Så lad os hjælpe dig på vej. Vi fremviser med glæde netop den maskine, som du gør dig overvejelser omkring.

Bestil Demo

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017