Vi søger en servicetekniker!

BLIV SERIVCETEKNIKER HOS REESINK TURFCARE

 

Vil du være en del af et højt engageret og velfungerende serviceteam, der servicerer branchens premium brands med den nyeste teknologi? Så er du måske vores nye servicetekniker!

 

Vi søger en fagligt dygtig og ansvarsbevidst tekniker til vores team i Odense. Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor din dagligdag vil bestå i selvstændigt arbejde efter du har fået en grundig oplæring. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service, rådgivning og support, og derfor tilbyder vi dig løbende efteruddannelse via online kurser fra vores leverandører og på deres fabrikker i udlandet.

 

Jobbet
Som servicetekniker hos os vil du arbejde med maskiner og udstyr til professionel græspleje. Dine primære opgaver vil være at udføre serviceopgaver, diagnosering, fejlfinding, reparationer samt klargøring af nye og brugte maskiner til salg. Du vil både skulle udføre opgaver på værkstedet i Odense og ude hos vores kunder.

 

Kvalifikationer
Der er flere indgange til stillingen, men det er en fordel med teknisk baggrund fra landbrugs-, entreprenør- eller autobranchen. Du er ansvarsbevidst, selvkørende og en teamplayer. Du besidder en vis grad af IT- og engelsk kundskaber, idet vores leverandører er udenlandske og anvender den nyeste teknologi i branchen.

Du trives i en hverdag hvor der er mange bolde i luften, og sætter en ære i at yde den bedste service – også når der er travlt.

 

Vi tilbyder:
En plads på serviceholdet hos en markedsledende leverandør af maskiner og udstyr til professionel græspleje på B2B markedet. Vores kundegruppe omfatter b.la. golfklubber, kommuner, sportsanlæg og anlægsgartnere over alt i Danmark. Vi har i dag en bred produktportefølje med mærker som Toro, Foley, SISIS, Greentek, Nordic Plow, Kubota og Air2G2.

Du vil få et spændende og alsidigt job med gode udviklingsmuligheder og indflydelse på din egen hverdag. Du bliver en del af et dedikeret team med mange års erfaring og et godt kollegaskab med plads til humor.

Arbejdstiden er 7-15.30 – kort fredag og mulighed for fleks.

Løn aftales efter kvalifikationer.

 

Lyder det som noget for dig? Send din ansøgning allerede i dag!
Har du spørgsmål til stillingen eller behov for uddybelse ret da henvendelse til Eftermarkedschef, Thomas Nielsen, på 6315 6209.

Kan du se dig selv i ovenstående rolle så skynd dig at sende CV og ansøgning til thomas.nielsen@reesinkturfcare.dk , vi holder samtaler løbende og forbeholder os retten til at ansætte, når den rette kandidat er fundet.

 

En del af Royal Reesink koncernen
Reesink Turfcare er ejet af Royal Reesink koncernen med hovedkontor i Holland. Royal Reesink er markedsledende indenfor international distribution og service af kvalitetsmaskiner og dele til landbruget, have/park, logistik- og lagerløsninger samt entreprenørmaskiner. Det 234 år gamle hollandske selskab er en stærk international koncern med 36 datterselskaber over hele verden der beskæftiger 2500 medarbejdere og omsætter for 7,5 milliarder DKK.
Reesink Turfcare DK A/S er markedsledende B2B leverandør af maskiner og udstyr til professionel græspleje. Kundegruppe omfatter b.la. golfklubber, kommuner, sportsanlæg og anlægsgartnere over alt i Danmark. Produktportefølje er bred og består af branchens premium brands som Toro, Foley, SISIS, Greentek, Nordic Plow, Kubota og Air2G2.

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017
Tilmeld nyhedsbrev