Søg

Den danske distributør af Toro® forstærker service- og salgsstyrke

For at imødekomme alle behov og markedets efterspørgsel opruster den danske Toro® importør service- og salgsstyrken

 

Reesink Turfcare DK A/S, enedistributør af Toro i Danmark, har netop ansat Søren Drejer Jensen og Jannik Olsen til henholdsvis salgs- og serviceafdelingen. Søren Drejer Jensen er tiltrådt rollen som salgskonsulent på Sjælland og er ansvarlig for Have & Park-segmentet på Sjælland.

Søren Drejer Jensen bidrager med betydelig erfaring, motivation og viden om markedet samt kundernes behov, der er oparbejdet gennem adskillige år som sælger i branchen. ”Jeg kan se, at der er brug for Reesink Turfcare DKs produkter i markedet – samtidig er det en solid virksomhed med gode kollegaer.”, fortæller Søren Drejer Jensen.

Med Søren Drejer Jensens ansættelse sætter vi yderligere kræfter ind på et øget fokus i sports-, have- og parkmarkedet. Søren er i forvejen anerkendt som en seriøs og troværdig samarbejdspartner. Jeg kan konstatere, at flere kommuner, sportsanlæg og anlægsgartnere allerede nu har ønsket at drøfte kommende maskininvesteringer med Søren, hvilket er meget glædeligt og viser, at vi har valgt den rigtige person til jobbet.”, udtaler Carsten Brandt, administrerende direktør for Reesink Turfcare DK A/S.

Udover styrkelsen af Reesink Turfcare DKs salgsafdeling, udvikles serviceforretningen ligeledes med ønsket om et øget fokus på service- og værkstedsydelser. Serviceforretningen bliver oprustet med servicetekniker Jannik Olsen. Jannik bidrager med en alsidig erfaring, håndværksmæssig dygtighed samt et fokus rettet mod at løse opgaven til kundens fulde tilfredshed.

Det er en kendsgerning, at vores kunder i højere grad fokuserer på optimal maskindrift med størst mulig udnyttelse af maskinparken og færrest uforudsete driftsstop. Derfor får vi stadig flere henvendelser fra kunder, der ønsker at indgå et servicesamarbejde, hvor vi leverer teknisk service og vedligeholdelse af kundens maskinpark enten delvist eller helt. For at kunne efterkomme den øgede – og positive – efterspørgsel, har det været helt oplagt at øge vores ressourcer på værkstedet med ansættelsen af Jannik Olsen. Det er min klare opfattelse, at vi med udvidelsen af servicestaben er klar til at løse store som små serviceopgaver til glæde for vores kunder.”, siger Carsten Brandt.

Med servicepartnere på landsdækkende plan, udover hovedkontoret i Odense, er Reesink Turfcare DK altid tæt på, når uheldet er ude.

Vores fysiske placering midt i landet forhindrer os ikke i at have en servicetekniker fremme til en teknisk opgave i løbet af kort tid – uanset geografi. Vores egne teknikere samt landsdækkende servicesamarbejde i form af eksterne servicecentre gør det muligt for os at løse serviceopgaver hurtigt og smidigt for kunderne, hvor end i landet det måtte være.”, slutter Carsten Brandt.

 

 

Om Reesink Turfcare DK A/S

Siden 1966 har Svend Carlsen A/S, nu Reesink Turfcare DK A/S, været enedistributør af Toro i Danmark. Reesink Turfcare DK varetager Toros store portefølje af kvalitetsudstyr til professionel græspleje. Produktpanelet indeholder desuden udvalgte produkter fra SISIS og Foley United.

 

Om The Toro Company

Siden 1914 har Toro udviklet banebrydende produkter af høj kvalitet og maskiner, der er uden sammenligning indenfor markedet til vedligeholdelse af golfbaner, parkanlæg etc. På alle niveauer er Toro udviklet til at tilfredsstille særlige behov, som den enkelte bruger måtte have. For mere information, besøg www.toro.com.

Brevbund - Reesink Turfcare DK

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen