Søg

Kravet til topkvalitet vokser med erfaringen

30 års tilfredshed gjorde det nemt for Russell Anderson, Golf Course Manager på The Scandinavian, igen at vælge maskiner fra Toro.

The Scandinavian, der ligger mindre end en halv times kørsel fra Københavns centrum, har for nylig indgået en totalløsningsaftale med Reesink Turfcare DK. Kontrakten indebærer en løbende plan om udskiftning af golfklubbens omfattende flåde af maskiner og udstyr fra Toro®.

Aftalen vil bidrage signifikant til at opretholde den usædvanligt høje standard for præsentationen af de to 18-hullers golfbaner, der helt naturligt forventes af et anlæg, hvor Golf Digests har rangeret de to baner som de bedste i Danmark. The Scandinavians voksende ry for fremragende stand og præsentation har bidraget væsentligt til den vedvarende vækst af medlemskaber i golfklubben i et vanskeligt golfmarked siden åbningen i efteråret 2010.

“Jeg har nu været Toro-bruger i 30 år, og har altid været meget tilfreds med kvaliteten af maskinerne og den support, der følger med produktet,” siger Russell Anderson. “Da vi var klar til at begynde den løbende udskiftning af maskinparken på The Scandinavian testede vi mange alternativer, men kom i sidste ende tilbage til, hvad vi betragter som det bedste på markedet.”

Siden byggeplan og igangsætning fra og med 2006 er The Scandinavians opdyrkede hektarer med de to 18-hullers golfbaner, designet af Robert Trent Jones II, blevet plejet og manicureret af Russell Anderson og hans team med 20+ greenkeepers. Helt fra begyndelsen har Reesink Turfcare DK været involveret i etableringen af The Scandinavian, som omvendt sørger for, at det er Toro’s turfmaskiner, der sikrer de bedste betingelser for medlemmerne og deres gæster.

“Den nye aftale om udskiftning af maskinparken er allerede indledt, og vi er yderst tilfredse med det udstyr, der er ankommet til dato” siger Russell Anderson. “Vi ser frem til at have modtaget hele den nye maskinflåde. Det betyder, at vi kan fortsætte med at leve op til den kvalitet og standard for de to golfbaner, som vi ønsker at præsentere for vores medlemmer.”

Det løbende udskiftningsprogram vil, fuldt gennemført, omfatte greens- og tee-, fairway- og rough klippere, sprøjtekøretøjer, arbejdskøretøjer, greens-tromler, løvblæsere, motoriserede bunkerriver og topdressere m.v.

Før området blev omdannet til to af Nordeuropas fineste golfbaner, var jorden i over 60 år hjem for et militært øvelsesområde – og før det en lergrav til udvinding af tørv. Tid, kræfter og omtanke har nu skabt et fremragende mødested og hjemsted for Danmarks mest passionerede golfspillere, herunder flere professionelle golfspillere, der repræsenterer The Scandinavian på de store tours over hele verden.

Under udviklingen af de 200+ hektar jord, som golfbanerne ligger på, er der taget grundigt hensyn til miljøet og dets bæredygtighed. Detaljegraden har været enorm.

Golfanlægget er eksempelvis udstyret med Toro’s avancerede Lynx vandingsanlæg, der med   2.200 sprinklere sikrer optimalt vækstmiljø for græsset – også i længere, tørre perioder. Vandingsanlægget forsynes udelukkende fra de mange søer i området, hvor vandet opsamles gennem mere end 100 kilometer drænrør. Golfbanerne er ekstremt godt drænede, så det er muligt at spille tørskoet, selv efter 100 millimeter regn pr. time.

Dyrevildt bevæger sig frit på tværs af sletterne og blandt krat og skove. Mindre synlige, men lige så vigtige, og endnu mere sjældne, er den store vandsalamander og Rana Arvalis spidssnudede frøer, der lever trygt på de 75 procent af den genskabte natur, som ikke dyrkes.

Klubhuset er som en ikonisk fortælling fra naturen og designet af Henning Larsen Architects. Bygningen består hovedsagelig af fire råmaterialer: Skifer fra Otta i Norge, 120-årig amerikansk Douglas Pine, høstet fra Schwarzwald i Tyskland, og hvor kernetræet er brugt til de store traverser, der understøtter skifertaget. Glas og den strækbare zink- og kobberlegering ”tombak” fuldender kvartetten.

De 36 huller er udviklet af chefdesigner og præsident Bruce Charlton fra Robert Trent Jones II, og hans intention var at skabe en facilitet, der kunne bruges af enhver golfspiller og til enhver større turnering. Hvert hul giver en tilsigtet optisk illusion, men gør det ikke skræmmende at give sig i kast med udfordringen. Det vil være dit valg af teested og risiko og belønning, der er afgørende. Men grådighed er ikke tilrådeligt.

“På The Scandinavian stræber vi efter at levere den bedst mulige kvalitet til golfspilleren. Det begyndte med høje krav allerede i anlægsfasen og fortsatte med investeringen i et stærkt og dygtigt team til at betjene det allerbedste indenfor maskiner og udstyr”, siger David Shepherd, administrerende direktør for The Scandinavian siden november 2016.

“Siden åbningen i 2010 har vi aldrig kompromitteret kvaliteten, og Russell Anderson var klar til at påbegynde udskiftningen af maskinparken, da jeg kom til. Filosofien om topkvalitet er fortsat afgørende, og vi er meget glade for de maskiner, vi har modtaget. Vi ser frem til at fortsætte vores langsigtede samarbejde og relation med Reesink Turfcare og Toro, og samtidig præsentere vores medlemmer for effekten af arbejdet med det nye udstyr i løbet af sæsonen.”

Brevbund - Reesink Turfcare DK

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen