Søg

Nøglefunktioner & differentierings punkter der giver effektivisering & økonomiske besparelser

 

Vi er ved at se nærmere på hvordan den banebrydende Toro Greensmaster eTrfiflex 3370 kom til markedet. I sidste artikel afsluttede vi med resultaterne af Toros markedsundersøgelse som var grundstenen for den videre udvikling af Toro Greensmaster eTriflex 3370. I denne artikel ser vi nærmere på produktudviklingsprocessen og hvad der gør eTriflex 3370 så unik.

 

Produktudviklingen går i gang
Første skridt i processen var at sikre alle de nødvendige og grundlæggende funktionaliteter, idet der allerede er stor tilfredshed med Toro Greenmaster Triflex 3400 serien var det nærliggende at tage udgangspunkt i denne – hvilket Toro’s ingeniører gjorde.

Med dette udgangspunkt og en dybdegående analyse af de indsamlede research resultater inkl. et særligt fokus på, hvorfor brugere af konkurrerende brands fandt disses brand og kvalitet upålidelig, gik Toro’s ingeniører og produktspecialister videre i udviklingsprocessen.

Hvilket resulterede i at nedenstående punkter blev hovedfokus i udviklingen af Toro Greensmaster eTriflex 3370:

Alt dette og mere til blev taget i betragtning og resulterede i udviklingen af den revolutionerende Toro Greensmaster eTriflex 3370!

 

Differentieringspunkter & effektivisering
Det der adskiller Toro Greensmaster eTriflex 3370 fra alle andre modeller, og er det mest bemærkelsesværdige, er motoren. Toros Greensmaster eTriflex 3370 er udstyret med Samsung Lithium-ion batteri pakke og er altså 100% elektrisk.

Det betyder at støjniveauet, drifts- og vedligeholdsomkostninger er reduceret markant og at maskinen er betydeligt mere miljøvenlig. Dét er nytænkning der vil noget!

Endvidere er den nye Toro Greensmaster eTrilfex 3370 udstyret med det nye Radius Dependent Speed (RDS™) System som kombineret med Lift-In-Turn klippeleds balancering, sikre et optimalt quality of cut og eliminerer slid på underlaget når æresrunden klippes. For greenkeepere betyder det forbedret after cut appearance og for golfspillerne betyder det en mere true spille overflade.

Toro Greensmaster eTriflex 3370 er yderligere udstyret med Lift-Gate foodrest, Tool-free QuickChange™ klippeled, automatisk “Slow-In-Turn” under kørsel og auto-bremse som aktiveres når føreren stiger af, dette er blot nogle af mange nye innovative funktioner der giver forenklet service, mindre vedligehold, tidsbesparelser, og i sidste ende, øget produktivitet.

 

Hvad betyder det så for dig?
Alle disse nye features medfører markante forbedringer og omkostnings besparelser for dig og dine kollegaer.

Ved at tage fordelene fra hybridteknologien et skridt videre, er Toros fuldelektriske Greensmaster 3370 branchens første lithium-ion batteridrevet ride-on greens klipper. Maskinen er Toros hidtil mest støjsvage greens klipper, mere specifikt er støjniveauet reduceret med mere end 50%.
Derved kan du starte med at klippe greens langt tidligere uden at genere naboerne. Derudover vil greenkeepere kunne køre på maskinen uden høreværn og bare nyde fuglesangen mens greensne klippes. 

Det er slut med følgeskader af hydraulik lækager. eTriflex 3370 er let at servicere og kræver langt mindre vedligehold.

Hvilket medfører, at drifts- og serviceomkostningerne er reduceret væsentligt.

Det betyder også eliminering af emission og forurening. Toros Greensmater eTriflex 3370 giver mulighed for at handle miljørigtigt.
Initialinvesteringen er større ved køb af eTriflex 3370 end fx Toro Greensmaster 3250-D, men forskellen er hurtigt tjent hjem gennem besparelser på vedligehold, service og daglig drift.

Desuden tilbydes der tilskud fra Energitilskud Danmark til køb af miljøvenlige maskiner! Det er da værd at tage med i sine overvejelser når man overvejer at investere i en ny maskine.

 

Følg med i næste uge hvor vi følger op på leveringen til Køge Golf Klub og fortæller om deres tanker bag investeringen i en Toro Greensmaster eTriflex 3370!

 

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen