Sådan kom Toro Greensmaster 3370 til markedet – Part 1

Produktbillede Toro Greensmaster eTriflex 3370

Tag med på rejsen om udviklingen af Toro Greensmaster 3370

 

“Den nye Toro Greenmaster eTriflex 3370 er industriens første lithium-ion batteridrevet ride-on greens klipper!
Den banebrydende eTriflex 3370 fra Toro er 100% elektrisk og uden nogen former for hydraulik!
Kombination af Toros innovative A-Arm system, Flex teknologi, nye RDS ™ system og ”Lift-In-Turn” øger brugervenligheden, lader klippeledende flyde frit hen over selv stærkt ondulerede greens og eliminerer slid på underlaget når æresrunden klippes. Dette er blot nogle af de mange nye innovative funktioner der giver ekstra alsidighed, forenklet service, mindre vedligehold, tidsbesparelser, og i sidste ende, øget produktivitet.

Maskinens 100% elektriske komponenter til styring, løft, klipning og trækkraft er et unikt bidrag til bedre vedligehold af greens på de danske golfbaner som på én gang giver overlegen performance, markeds laveste driftsomkostninger, kraftigt reduceret støjniveau samt 100% eliminering af risiko for lækage af hydraulikolie!”

Sådan beskriver Toro deres nye Greensmaster eTriflex 3370, som har været længe ventet og nu endelig er på markedet!

Lad os tage dig med på rejsen, og give dig et indblik i hvordan denne innovative EnergySmart® model topkvalitetsmaskine kom til markedet i 2020.

 

Grundig & verdensomspændende markedsundersøgelse
Toro er en yderst kundeorienteret producent, der altid bestræber sig på at levere de mest værdiskabende løsninger til deres kunder. Toro’s brand har høj værdi på verdensmarkedet og produkternes kvalitet kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved. For Toro, er det vigtigere at tilbyde kunderne et produkt der lever op til deres forventninger og skaber værdi for dem end at være first-mower på et nyt produktområde.

Med dette perspektiv for øje, indledte The Toro Company en verdensomspændende researchperiode og markedsundersøgelse, der har strakt sig over en længere årrække. Researchen har i stor grad bestået af involvering af kunder og brugere i fokus grupper, casestudier og demotests, på tværs af markeder verden over.
Derved har Toro investeret de nødvendige ressourcer på at identificere, sætte sig ind i og forstå kundernes behov på tværs af landegrænser, græs sorter og plejemetoder for at udvikle en maskine der er lige funktionsdygtigt uanset hvilket kontinent den anvendes på.

Denne årelange og grundige research resulterede b.la. i nedenstående fund som reflekterer brugernes største behov, problematikker, ønsker og brugsorientering, som du måske også kan identificere dig med:

  • Risikoen for olielækage tolereres ikke
  • Der bliver i større grad klaget over maskinstøjen fra beboere nær golfbanerne
  • Øget efterspørgsel på lettere kontrol og håndtering af maskinens funktioner
  • Holde driftsomkostninger og resurseforbrug nede samtidig med at quality-of-cut og after-cut-appearance forbedres
  • Viljen til at handle miljørigtigt stiger støt og der er i større grad fokus på miljørigtig adfærd
  • Stor tillid til elektroniske komponenter og maskiner, hvis de kommer fra Toro

Undersøgelsen viste en enorm tillid til Toros produkter, brand og generelle kompetencer, idet flere brugere af konkurrerende brands udtalte, at de foretrækker Toros produkter og ønsker at anvende disse fremadrettet.

Resultatet viser banebrydende teknologi fra Toro side! Maskinen er udstyret med nøgle funktioner der får udviklerende bag Toros eTriflex 3370, Jeff Drake, Produkt Manager, Todd Legault, Sr. Engeneering Manager og Mike LeClair, Sr. Principal Design Engineer, til at udtale:

 

All these features makes the best rider in the industry for perimeter cutting (quality of cut), with potential labor and money savings

 

I næste artikel ses der nærmere på Toro eTriflex 3370’s nøglefunktioner og hvordan differentieringspunkterne kan medføre effektivisering og betydelige økonomiske besparelser, så hold øje med siden og hold dig opdateret på det sidste nye indenfor industrien!

 

 

 

 

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017
Tilmeld nyhedsbrev