Søg

Toro Student of the Year fra 2016, Jarl Tranekær, fik æren af at kunne vende retur til St. Andrews og gøre banerne klar til det storslåede Alfred Dunhill Links Championship 2018. 

Her fortæller han om sin oplevelse anden gang på den berømte golfbane:

Følelsen af at skulle ”hjem” igen var ubeskrivelig.

Jeg havde glædet mig meget til at komme retur til st. Andrews men denne gang var det helt vildt anderledes, nu kendte jeg jo en del og var ikke i tvivl om hvordan og hvorledes jeg kom rundt.

Det var noget mere afslappet denne gang og jeg fik lov til en masse andet som under turneringen så som stimpmeter test og hulflytning på finaledagen!!!
jeg kunne mærke at jeg bestemt havde vundet deres respekt og at jeg helt bestemt var en del af holdet denne gang.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Jeg havde et par dage inden årets Toro Student of the Year, Casper Eriksen, ankom, og jeg klargjorde det jeg kunne inden.

Casper ankom, og jeg viste ham lidt rundt og vi klikkede ret hurtigt, hvilket bare gjorde det hele super fedt.
Vi begge kom på fairway teamet og det var bestemt ikke nemt, men vi klarede det rigtig godt, og kunne hurtigt vise hvordan de danske greenkeepere gør det!

Vi har hygget en hel del sammen, men vi var hver for sig under aften arbejdet hvor jeg primært var omkring greens. Der havde jeg muligheden for at suge en masse ud af førstemanden, som ikke var bleg for at fortælle om deres måde at gøre tingene og vigtigheden omkring bæredygtig greenkeeping, hvilket var guf for mig!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Dagene gik meget hurtigt, og der var ikke overskud til meget. Vi fik dog en dejlig mulighed for både at spille Carnoustie Championship Course og selvfølgelig den skønne Old Course fra champions tee.

En helt vild tur som er meget svær at beskrive hvis ikke man selv har været der. Jeg fik mange nye bekendtskaber og styrket de gamle, som har resulteret i at jeg klart vender retur 2019 igen

En stor tak til Reesink Turfcare herfra.

– Jarl

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

[siteorigin_widget class=”Yikes_Inc_Easy_Mailchimp_Extender_Widget”][/siteorigin_widget]
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen