Reesink Turfcare A/S introducerer nyt udlejningskoncept!

Fuldend din maskinpark efter behov ved at leje gennem Reesink Turfcare A/S

Golfklubberne i Danmark står forsat overfor store udfordringer, og som den kundeorienterede virksomhed vi er, forsøger vi at løse disse udfordringer for vores kunder. Derfor introducerer vi nu et nyt forretningskoncept, nemlig udlejning af vores eftertragtede topkvalitets maskiner!

Hver dag stræber vi efter at imødekomme vores kunders behov bedst muligt, og er i tæt dialog med dem. Gennem denne dialog, har vi lært at der er et behov for leje nogle maskiner. Derfor har vi nu valgt at igangsætte dette projekt” udtaler Carsten Brandt, CEO af Reesink Turfcare.

Vi sælger topkvalitetsprodukter til vores kunder, for at sikre dem de mest effektive maskiner samt give dem en tryghed i, at de kan levere den flotteste bane til deres kunder.
Vores ekspertise og mange års erfaring i markedet, viden og kendskab til produkterne, originale reservedele, service, klargøring og reparation deraf, skaber en følelse af tryghed for vores kunder når de handler med os. Alt denne merværdi og tryghed følger selvfølgelig med når du lejer en maskine hos os!” Fortæller Carsten.

Lejetidens længde afhænger udelukkede af kundens behov, så det kan være time, dags, uge eller månedsleje.

Nogle klubber kan være nødsaget til at skelne mellem ”nice-to-have” og ”need-to-have” maskiner af forskellige årsager. Vi har lyttet til disse behov og problematikker. Således igangsætter vi udlejningsprojektet med de mest efterspurgte produkter, så på nuværende tidspunkt er:

Planen er at udvide sortimentet i takt med efterspørgslen øges. Derfor vil vi gerne invitere dig til at kontakte os, hvis der er andre maskiner du har behov for at leje.

Tag endelig kontakt til hvis du ønsker at leje en maskine eller yderligere information.

 

Vi håber, at I vil tage godt imod konceptet.

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017
Tilmeld nyhedsbrev