Søg

RECO eTrac elektrisk redskabsbærer

Opnå dine klimamål med RECO eTrac

Markedets måske mest klimarigtige redskabsbærer! 

RECO eTrac er udviklet i Holland af Reesink-koncernens egne firmaer, Motrac Industries og Jean Heybroek, med henblik på at imødekomme behovet for eldrevet maskineri til vedligeholdelse af Have og Park områder. Et behov der vokser i takt med at flere kommuner, begynder at indfører krav om nul-emissions og støjsvage maskiner.

RECO eTrac er udviklet i tæt samarbejde med de største og mest klimabevidste kommuner, anlægsentreprenører og anlægsgartnere. Resultatet blev fantastisk og den fuldelektriske redskabsbærer hjælper nu flere kommuner i Holland opnå deres klimamål!

Stor succes i Holland

Storbyerne Amsterdam og Rotterdam har begge meget ambitiøse klimamål, hvor RECO eTrac passer perfekt ind i deres krav og målsætninger til maskiner og udstyr.

Derfor anvendes RECO eTrac allerede flittigt i begge storbyer, som er yderst tilfredse med maskinens formåen!

CO2 venlig

RECO eTrac er 100% emissionsfri og meget lydsvag, så den ikke generer omkringværende eller føreren selv.

Desuden er den stærk, manøvredygtig, komfortabel og specialdesignet til vedligeholdelse af By-, Have- og Parkområder.

+ 8 timers driftstid

Den kraftige batteripakke og de vandkølede el-hjulmotorer sikrer at maskinen har en daglig driftstid på + 8 timer, på én opladning. Du skal altså ikke bekymre dig om, om du kan nå at udføre jobbet og nå hjem til fyraften – for det kan du!

Jannik RECO

Udtjen dit gamle udstyr inden du skifter til el

Du kan anvende dit nuværende hydrauliske udstyr på RECO hvorved du ikke behøver skifte til nyt, når du skifter til el!

Vi er med dig hele vejen

Vi garanterer at maskinens kvalitet og performance er helt i top! I opstartsfasen kommer vores tekniker ud til dig én gang om ugen, og sikrer du er tilfreds og alt er som det skal være.

Lyder det interessant?
"Vi ønsker at teste redskabsbæreren i de danske forhold, hvorfor vi er i dialog med nogle af de større danske kommuner, som er interesseret i at låne redskabsbæreren gratis i nogle uger, mod at give os feedback på maskinens formåen”

Vi søger forsat kommuner der vil er vil teste maskinen i danske forhold og give os feedback.

Kriteriet for at kunne dette er blot, at det er en større kommune der har den grønne omstilling i fokus. Er du interesseret i at teste RECO eTrac i din grønne kommune? Så tag fat i Brian Kjær, og få afklaret hvad RECO eTrac kan gøre for netop din kommunes grønne omstilling!

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen