Søg

I en verden, hvor smartphones og teknologi er blevet en integreret del af hverdagen, er Toro nu klar med en ny feature på fremtidige maskiner. Det vil nemlig være muligt at finde en QR kode på alle 2018-modeller i Commercial produktlinjen. Med denne QR kode er det både hurtigt, nemt og gratis at få adgang til de mest opdaterede reservedelstegninger, tekniske informationer og brugermanualer. Ved at scanne QR koden med en app med en smartphone eller tablet kommer man nemlig direkte til Toro.com Parts & Manuals for den pågældende model og serienummer.

QR label

– Det er altså nemt, hurtigt og gratis at få adgang til relevante informationer om sin maskine –

Men selvom man endnu ikke ejer en 2018-model fra Commercial produktlinjen, så findes samme funktionalitet allerede på vores hjemmeside for samtlige produktlinjer. Fra vores hjemmeside er det muligt at klikke sig ind på samme side, hvor man vha. model- og serienummer kan finde de opdaterede reservedelstegninger, tekniske informationer og brugermanualer for den pågældende maskine. Klik direkte ind på fanen ’Service/værksted’ på vores hjemmeside ved at klikke HER. Længere nede på siden findes et link til ’Brugervejledninger’.

Mangler du blot et overblik over det forskellige tilbehør til basismaskinen, er det lige så nemt og hurtigt med ’Toro Master PartsViewer’, som er et online reservedelskatalog, hvor alt man skal bruge er modelnummeret. Klik direkte ind på fanen ’Reservedele’ på vores hjemmeside ved at klikke HER, hvor du både finder linket til ’Toro Master PartsViewer’ samt vejledningsvideoer til optimal brug af Toro Master PartsViewer.

Se også de fire vejledningsvideoer her nedenfor:

Hvor sidder model- og serienummeret?

 

Toro Basis maskine

 

Find tilbehør med model- og serienummer

 

Find tilbehør uden model- og serienummer

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen