Partnere & Referencer

Udtalelser fra tilfredse kunder

Odense Eventyr Golf

Vi har en aftale, hvor en servicetekniker fra Reesink Turfcare kommer mindst en gang om ugen. Så servicerer han maskiner, indstiller højde, smører, alle de opgaver en fast mekaniker ville skulle gøre til en meget højere pris.

Uanset om du er en lille eller stor golfbane, kan du få rigtigt meget ud af en serviceaftale med Reesink Turfcare. Jeg kan i hvert fald stærkt anbefale vores løsning til alle golfbaner.

...........................

- Bendy Sørensen, Chefgreenkeeper

Ribe Golf

Jeg er tit i røret hos reservedelskonsulenterne for at bestille varer, og der får jeg ALTID god og effektiv service. Leveringen er hurtig, og man får altid de rigtige reservedele leveret, det gør virkelig mit arbejde lettere. Og med deres store viden og forståelse for maskinerne, er jeg også sikker på at få den bedste rådgivning.

Derfor vælger jeg helst Reesink Turfcare frem for konkurrenterne, som slet ikke kan måle sig i effektivitet.

...........................

- Henrik Meier Hansen, Mekaniker/banemedhjælper

Randers Golf

En ny Toro Groundsmaster 4700 koster mange penge, men med den øgede produktivitet og brændstofbesparelse, vi oplever, mener jeg absolut, at det har været et fornuftigt og yderst rentabelt valg, vi har gjort.

...........................

- Niels Kvist Sørensen, Chefgreenkeeper

Helsingør Golf Club

Lavt brændstofsforbrug og lave vedligeholdelsesomkostninger tjener hurtigt merprisen ind på en Toro Reelmaster 5010-H. Efter ibrugtagning har vi oplevet flere positive sidegevinster, vi ikke var opmærksomme på. Ekstremt lavt støjniveau højner brugerkomforten og mindsker gener for spillerne. Et sublimt klipperesultat sikres gang på gang. Jeg forventer meget af denne maskine, og jeg er ikke i tvivl om, at den indfrier mine forhåbninger til fulde.

...........................

- Søren Tømming, Chefgreenkeeper

Bestil en demo

Står du og overvejer, om din næste maskine skal være Toro, SISIS eller Foley? Så lad os hjælpe dig på vej. Vi fremviser med glæde netop den maskine, som du gør dig overvejelser omkring.

Bestil Demo

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017
Tilmeld nyhedsbrev