Nyhed! Vi kan førerløs teknologi

Brevhoved - Reesink Turfcare DK

Førerløs teknologi hos Reesink Turfcare DK

Toros maskiner kan nu leveres med førerløs teknologi. Et samarbejde mellem Reesink Turfcare DK og den danske distributør af GPS styring fra Hollandske Precision Maker betyder, at Toros maskiner nu også her i Danmark kan operere med førerløs drift. Salgschef hos Reesink Turfcare DK, Lars Rævsager, er sikker på, at tiden er den rigtige til introduktion af teknologien, og han forventer positiv modtagelse i markedet.

Reesink Turfcare DK skal stå for det umiddelbare demonstrationsarbejde og indledende salgsarbejde. Derudover vil al service på selve Toro maskinen naturligvis varetages af Reesink Turfcare DK.

Førerløse GPS systemer er dog ikke et nyt syn på Toro maskinerne. Toros distributør i Holland, Jean Heybroek, har i en årrække solgt maskiner med førerløse GPS systemer fra samme leverandør, hvilket betyder, at flere Toro maskiner allerede kører rundt med førerløs teknologi på hollandske golfbaner. Det er dog stadig relativt nyt i Danmark. “Vi har i en periode fulgt udviklingen og kigget grundigt på efterspørgslen efter førerløs teknologi” udtaler Lars Rævsager og fortsætter: Tiden er nu inde til at vi skal kunne præsentere en demomaskine til de danske golfbaner”.

Lars Rævsager er klar til at rådgive – så har I spørgsmål, eller er I klar til at bestille en demo, kontakt Lars på tlf.: +45 4016 9200 / lars.raevsager@reesinkturfcare.dk

KLIK HER for at se en video af en ny Reelmaster 5010H monteret med GPS, således den kan køre førerløst.

Bestil en Toro demo

Står du og overvejer, om din næste maskine skal være Toro? Så lad os hjælpe dig på vej. Vi fremviser med glæde netop den maskine, som du gør dig overvejelser omkring.

Bestil Demo

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017