Søg

BIGGA Turf Management Exhibition (BTME) afholdes d. 22.-24. januar i Harrogate, England, og er Europas førende udstilling af produkter til professionel græspleje. I år kan du møde Jeppe Krogh Kristensen og Carsten Brandt fra Reesink Turfcare DK på TORO standen, hvor du bla. vil kunne se to helt nye Toro maskiner! Uden at afsløre for meget kan vi fortælle, at den ene maskine leverer et meget lavt niveau af støj, mens den anden er en innovativ type single-klipper.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Udover de to spændende overraskelser, ser vi frem til at introducere Toro Outcross til de besøgende ved standen, nok den største produktnyhed fra nogen producent i branchen i flere år. Kombinationen mellem styrken fra en traktor og fleksibiliteten fra en Workman har allerede vækket opmærksomhed verden over, og vil nok også ramme Danmark inden alt for længe. Så kom forbi og oplev maskinen med egne øjne!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Vi håber meget at møde nogle danske kunder, samarbejdspartnere eller bare nysgerrige, kom forbi til en snak. Giv os gerne besked om, at vi kan regne med at se dig til messen, så sørger vi for at være på plads, når du besøger Toro standen.


[siteorigin_widget class=”Yikes_Inc_Easy_Mailchimp_Extender_Widget”][/siteorigin_widget]
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen