Søg

Dommerne har i år valgt fire kandidater til at dyste om titlen som Toro Student of the Year, og det praktikophold på berømte St. Andrews Links i Skotland der hører med.

Finalisterne kommer fra forskellige steder i Danmark, og heller ikke på deres baggrund er der så mange fællesnævnere, men én vigtig ting har de til fælles: en stor passion for golf og greenkeeper faget!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Navn: Morten Andersen

Arbejdsplads: Frederikssund Golfklub

Før han var greenkeeper var han: Anlægsgartner

Om Morten: Morten søger sin anden chance for at blive Toro Student of the Year, da han også blev valgt som finalist sidste år. Han er fuldt fokuseret på en dag at opnå sin drøm om at blive chefgreenkeeper med fuldt ansvar og mulighed for at dele viden og kompetencer med sit team.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Navn: Christoffer Jepsen

Arbejdsplads: Aalborg Golfklub

Før han var greenkeeper var han: Udover en tur i Forsvaret har fokus altid været golf og baner.

Om Christoffer: Igennem sin greenkeeper uddannelse, som han afsluttede i sommeren 2018, har Christoffer arbejdet på flere golfbaner, hvor han har imponeret med sine initiativer for at hæve standarden på banerne. Christoffer arrangerer fra tid til anden events under titlen GreenkeeperJepsen omkring golf og baner.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Navn: Bo Selchau Werenberg

Arbejdsplads: Hjørring Golfklub

Før han var greenkeeper var han: Skov & Landskabs ingeniør med 8 års erfaring som skovfoged på et gods.

Om Bo: Bruger det meste af sin tid i naturen på forskellige måder. Hans passion for naturen falder i ét med ønsket om en dag at få chance som chefgreenkeeper for at drive en klub bæredygtigt, og så vidt muligt minimere ressourcespild.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Navn: Magnus Kvistgaarden

Arbejdsplads: Hørsholm Golf

Før han var greenkeeper var han: Magnus er studerende, så hans karriere er kun lige begyndt

Om Magnus: Er særligt begejstret for muligheden for at arbejde med og lære om golf i udlandet, hvorfor han i 2018 tog et praktikophold på The International i Amsterdam. Bliver færdiguddannet i oktober 2019, hvorefter han drømmer om at fortsætte karrieren i sin golfklub Hørsholm Golf.

Om Toro Student of the Year

For femte år i træk afvikles Toro Student of the Year finalen i forbindelse med Made in Denmark – Europa Tour, og for fjerde gang sker dette på Himmerland Spa & Golf Resort. Finalen finder sted d. 23. maj, hvor fire af Danmarks bedste greenkeeper studerende eller studenter udfordres af en skarp dommerkomite og dyster om at vinde den prestigefyldte titel Toro Student of the Year 2019. Udover den flotte titel, der vil hjælpe enhver ambitiøs greenkeeper student med at opnå sine mål, får vinderen et 4 ugers praktikophold på selveste ”The Home of Golf” St. Andrews Links i Skotland, sponsoreret af Reesink Turfcare DK. Dommerkomiteen vil vurdere finalisterne ud fra deres faglige niveau, ambitioner indenfor branchen, og potentiale som greenkeeper.

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen