Søg

Det perfekte match mellem maskine og udstyr

Kombiner Kubota med udstyr fra Toro og opnå det perfekte resultat!

Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde Kubota’s kompakttraktorer til de danske golfbaner, da traktorerne passer perfekt til vores kunder og matcher vores eksisterende produkter. Yderligere fordi Kubota som brand, passer perfekt ind i vores ideologi om at sætte kvalitet og kundetilfredshed i højsædet.” Udtaler Carsten Brandt, CEO ved Reesink Turfcare DK A/S.

Reesink Turfcare DK har i 55 år fokuseret på at give greenkeepere de optimale redskaber til, at skabe den bedst mulige oplevelse for golfspillere i hele Danmark. Således har Reesink Turfcare opnået et indgående kendskab til golfbranchen og behovet hos de mange greenkeepere, der vedligeholder golfbaner landet over. På baggrund heraf indgik Reesink Turfcare samarbejdet med Nellemann Machinery for at opnå det perfekte match mellem kompakttraktorer og udstyr til golfklubberne.

Det optimale samspil

Kubota stammer fra Japan og historien går helt tilbage til 1890 hvor Kubota’s grundlægger, Gonshiro Kubota, startede virksomheden med udgangspunkt i ”hvis du prøver hårdt nok, opnår du dit mål”. Med dette mål for øje har virksomheden siden sin begyndelse, leveret kvalitetsprodukter på tværs af forskellige brancher og er, den dag i dag, førende indenfor kompakttraktorer på det globale marked. Hvilket er tilsvarende resten af Reesink Turfcare’s produktportefølje, der også omfatter brands som Toro, SISIS, Foley Company, Air2G2, Gandy, Nordic Plow og GreenTek. 

Igennem de sidste mange år har vi opbygget viden, erfaring og kompetencer gennem et tæt samarbejde med producenter verden over og greenkeeperne ude på de danske golfbaner. Det er tydeligt, at enhver golfbane har brug for det perfekte samspil mellem maskine og udstyr – og præcis denne balance får du med den nye Kubota L2-622 kompakttraktor og fx Toro’s ProCore 864 eller ProCore 1298 prikkemaskine,” forklarer Carsten.

Høj komfort og effektivitet

Den nye L2-622 fra Kubota kombinerer fantastiske funktioner med et højt niveau af komfort og effektivitet. Dette gør denne kompakttraktor til den ideelle maskine til krævende fagfolk. Tilføjer du Toro’s ProCore 864 eller den større 1298, kan du lufte din fairway på rekordtid. Med en arbejdsbredde på 162,6 cm eller 249 cm og, evnen til at lufte selv når maskinen er løftet fra standardpositionen, kan opgaven løses hurtigere end nogensinde før.

Men det er ikke blot luftning med alle Toro’s ProCore maskiner der er et perfekt match til Kubota L2-622. Du kan fx også udstyrer traktoren med Toro’s Groundsmaster 1200 og klippe 4 hektar græs på en time!

Når du står overfor at skulle topdresse kan du også trygt kombinere Kubota kompakttraktorerne med topdressere fra Toro, fx MH-400 eller ProPass-200. Toro udstyret påsættes let og enkelt på traktoren og så er du i gang!

Der er et hav af muligheder for at kombinere Kubota traktorer med udstyr fra Reesink der matcher dit behov, og Reesink Turfcare’s kompetente produktspecialist, Lars, står klar til at rådgive dig – eller komme og udføre en demo hos dig. 

Vil du vide mere? Så  tag direkte kontakt til vores salgsspecialist, Lars Frederiksen, på telefon 4016 9200 eller mail; lars.frederiksen@reesinkturfcare.dk

    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen