Enestående og uden sammenligning på markedet!

Air2G2 336-B

Bestil Demo
Illustrerer produkt i brug

Luftning gjort enkelt

Air2G2 der anvender tre spyd, der i to steps skydes lodret ned i vækstlaget til en dybde af +30 cm. Her sender ”spyddet/proben” atmosfærisk luft under tryk vandret ud i jordprofilen i en diameter på helt op til 2,7 meter fra penetrationshullet.

  • Minimerer kompaktion
  • Skaber ny porøsitet i jorden
  • Tilfører ilt til vækstlaget
  • Øger dræningsevnen
  • Styrker græssets evne til at udvikle rodnettet

Luft greens når omstændighederne tillader det, helt uden bekymring!

Air2G2 hverken ødelægger eller forstyrrer spilleoverfladen og rodnettet. Maskinen kan derfor anvendes gennem hele sæsonen uden der efterlades synlige spor på eksempelvis greens, greensomgivelser og andre områder, hvor trafik fra sportsudøvere og maskiner medfører komprimering, der hæmmer græssets vækstbetingelser og overfladens evne til at dræne vand.

 

 

Air2G2 kan også leveres med et håndspyd som tilbehør. Dette kan anvendes på områder, hvor maskinen fysisk ikke kan nå frem, eksempelvis kan håndspyddet med stor effekt anvendes til at løsne et kompakt underlag i bunkers o. lign

Kontakt os og få alt at vide om produktet!

Tag direkte kontakt til vores salgskonsulenter eller ring på +45 6610 9200

Brian Kjær

+45 4016 9211

Lars Frederiksen

+45 4016 9200

Bestil en demo

Står du og overvejer, om din næste maskine skal være Toro, SISIS eller Foley? Så lad os hjælpe dig på vej. Vi fremviser med glæde netop den maskine, som du gør dig overvejelser omkring.

Bestil Demo

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017
Tilmeld nyhedsbrev