50 års jubilæum hos Reesink Turfcare

TILLYKKE MED DIT 50 ÅRS JUBILÆUM JOHN!

I dag, 12. maj 2021, er en ganske særlig dag hos Reesink Turfcare, da vi kan fejre at vores kære chauffør, værkstedsassistent og alt-mulig-mand John, har leveret maskiner og udstyr til hele Danmark i 50 år!

John blev ansat af Søren Carlsen i 1971, hvor virksomheden var familieejet og hed Svend Carlsen A/S og netop havde optaget samarbejdet med Toro i 1966. Således har John været med hele vejen i virksomhedens udvikling og skiftet fra familieejet til opkøbet fra Lely Holding i 2010, og sidst opkøbet fra Royal Reesink, og det endelige navneskifte til Reesink Turfcare DK A/S.

John er en fantastisk medarbejder og kollega, og vi er stolte af at have så glad en ”vognmand” som en af vores repræsentanter ude ved kunderne. Dette har været gældende fra Johns første arbejdsdag, hvilket Søren Carlsen bekræfter med følgende udtalelse:

 

John har altid været perfekt til det, han er ansat til

 

Hvilket vores nuværende administrerende direktør, Carsten Brandt, støtter op om, da han knytter følgende nøgleord på John:

John er en forrygende ambassadør for vores virksomhed – han har en fantastisk personlighed og så er han altid ”glad i låget”.
Johns håndtryk er så fast, at ens sko nærmest ryger af – det er noget af det jeg altid vil huske John for. Et håndtryk, der siger så meget om John som menneske. Man ved hvad man får, når man siger goddag til John – et ærligt og uforbeholdent menneske for enden af hånden
.”

 

Kollegaerne på Lunden 10, er også alle sammen enige i, at John er en fantastisk kollega og ambassadør for virksomheden, han altid er smilende, fløjtende og i godt humør – hvilket er den samme feedback der kommer fra kunderne, når John har været forbi.

Derudover tilføjer kollegaerne fra værkstedet, som arbejder tæt sammen med John hver dag:

John er vildt forstående, fx selvom han ikke kan engelsk kan han altid gøre sig forstående overfor vores engelske kunder ved hjælpe af fagter og så er han meget pligtopfyldende. Han siger altid ja til en opgave, selvom det er presset tidmæssigt. John er en medarbejder, der er guld værd.” Udtaler Bjarne Nielsen, Værkfører ved Reesink Turfcare.

Den yngste servicetekniker på værkstedet, Jannik Olsen, udtaler følgende om John:

John er ung i sig selv, han er altid klar på at, synge med på den nyeste rap sang i radioen. Derudover er han den bedste humørspreder, altid hjælpsom og glad og det smitter af. Så er han en kæmpe vand hund med et immunforsvar på 2000%, for han er altid gennemblødt når han vasker maskiner, men bruger aldrig en regnjakke og bliver aldrig syg!”

John spreder meget glæde og god energi på værkstedet, og han er altid klar på lidt sjovt og ballade.”
Udtaler Peter Kristensen, Servicetekniker.

 

Kollegaerne inde på kontoret og sælgerne, ser de samme fantastiske egenskaber i John og udtaler følgende om deres kære kollega:

 

John er meget vellidt både af kollegaer og kunder, han er altid fløjtende, i godt humør og har et enormt gåpåmod – han tager altid opgaven eller køreturen. Og så er han festlig – firmafesten er aldrig kedelig når John er med
(Thomas Nielsen, Eftermarkedschef)

 

John er altid glad og syngende, han er vores ansigt udadtil og alle elsker når John kommer forbi
(Mikael Lundsgård, Teknisk rådgiver og reservedelssalg)

 

Hvis man hører fløjten ude i omklædningen, ved man at det er John der er ved at møde ind. Han er festlig og forlader ikke en firmafest frivilligt – en god fest for ham er en gadefest hvor han er den der lukker og slukker! John er et kæmpe familiemenneske, han elsker at bruge tid med sine svigerinder som han heldigvis har utrolig mange af!”
(Helle Præstegård, Regnskabsansvarlig)

 

John er skøn at arbejde sammen med, hele kontoret får altid et smil på læben når han træder ind ad døren, med sit faste ”Halløøøj!” eller når han tager telefonen med ”Det er Vognmanden!”. Hans arbejdsmoral og ikke mindst hans humør er fantastisk og det smitter af. Glæden ved John som kollega er svær at sætte ord på - Han er bare fantastisk!
(Line Frænde, Salgs- & Marketingskoordinator)

 

”John er en mand man kan stole på, han møder altid ind i god tid inden arbejde med højt humør, og selv i pressede situationer, udfører han jobbet til fuld tilfredshed. Han er kendt og vellidt blandt vores kunder når han leverer eller afhenter maskiner, demoer eller maskiner vi skal repareres”.
(Benny Rasmussen, Teknisk rådgiver og reservedelssalg. Tidligere Værkfører ved Reesink)

 

Humøret er altid højt, en pålidelig guttermand der er velholdt og velkørende
(Lars Frederiksen, Salgs- & Produktspecialist)

 

John er altid glad, eller klar med et ”lille” skulderklap – han er en fantastisk kollega
(Brian Kjær, Salgs- & Produktspecialist)

 

Der er således ingen tvivl om, at John er en højt værdsat kollega i Reesink Turfcare som fortjener at få fejret sit 50-års jubilæum med et brag! Eller at kollegaerne ville beholde ham i 50 år endnu hvis det var muligt.

Derfor lukker vi i dag kl. 14.30 så vi kan fejre ham som fortjent! (I skal nok få en opfølgning på hans dag)

 

Endnu engang tillykke John, og tak for dit engagement i Reesink Turfcare!

Følg os på de sociale medier

Reesink Turfcare DK A/S - Copyright 2017
Tilmeld nyhedsbrev